Trainingen

Vanuit het Kenniscentrum verzorgt Info Support opleidingen voor IT-professionals, onder meer op het gebied van systeemontwikkeling, infrastructuur en databases. We waarborgen de kwaliteit van onze trainingen door uitsluitend te werken met vakmensen op IT-gebied met een vast dienstverband bij Info Support. Ons curriculum telt meer dan 300 klassikale open-rooster-trainingen die als basis kunnen dienen voor een veelvoud hiervan aan maatwerktrainingen.

Wisselwerking theorie en praktijk

Ons Kenniscentrum is een stevig fundament waar kennis wordt overgedragen naar zowel onze eigen medewerkers als IT-professionals van andere organisaties. Maar niet alleen theorie, maar ook juist de ervaring die wij opdoen in de praktijk, ‘in het veld’, voedt die kennisbron van binnenuit. Juist de wisselwerking tussen theorie en praktijk maakt Info Support uniek en onderscheidt ons van andere aanbieders van IT-trainingen en IT-dienstverleners.

Training

Training en meer

Naast trainingen uit het open rooster biedt Info Support onder andere In Company-trainingen aan, waarmee u zelf de onderwerpen en het tempo bepaalt, op uw eigen locatie en op data die het beste schikken binnen uw organisatie. Ook kan het Kenniscentrum van Info Support Skills Assessments verzorgen, waarbij een persoonlijk opleidingsplan wordt opgesteld aan de hand van de kennis en vaardigheden van een individuele cursist. Ask-the Expert en Kennissessies zijn de meest ultieme vorm van maatwerk: de trainer komt bij u op locatie langs en helpt ter plekke uw medewerkers op weg met vraagstukken waar zijzelf steeds mee blijven haken.

Meer over alle diensten van het Kenniscentrum en het complete trainingsaanbod kunt u vinden op onze trainingenwebsite.

Je kon merken dat de docent naast zijn theoretische kennis ook veel praktijkervaring meebracht. Ik kan Info Support werkelijk aanbevelen, niet alleen om de trainingen maar ook om hun andere kwaliteiten.”

8 redenen om te kiezen voor het Kenniscentrum van Info Support

Als Kenniscentrum van Info Support vinden wij het belangrijk dat u de juiste training vindt die past bij uw situatie. Daarom geven wij u graag een persoonlijk advies indien u daar behoefte aan hebt. Maar er zijn meer redenen om te kiezen voor het Kenniscentrum van Info Support.

  1. Vast team gecertificeerde docenten met didactische kennis èn praktijkervaring.
  2. Diverse vormen van maatwerk, zowel voor organisatie als individu.
  3. Aandacht voor de vraag achter de (training)vraag.
  4. Via blogsite en nieuwsbrief mogelijkheid om op de hoogte te blijven en contact te houden.
  5. Is geaccrediteerd learning provider door LPI.
  6. Meerdere, centraal gelegen locaties; gratis taxiservice.
  7. Partnerships: o.a. Silver Learning Microsoft, Gold Oracle, Ivar Jacobsson, NL-JUG, IBM.

Meer over alle diensten van het Kenniscentrum en het complete trainingsaanbod kunt u vinden op onze trainingenwebsite.

 

Ga naar de trainingen website

Gerelateerde blogs

Geen blogs gevonden.

► Bekijk alle berichten

Gerelateerde downloads

Klantreferentie Createment

customerreference

► Bekijk alle downloads

Gerelateerde evenementen

► Bekijk alle evenementen