Business Intelligence partner Pyramid

Info Support werkt met een aantal BI-partners samen om zijn opdrachtgevers de beste oplossing te kunnen bieden. Onze diepgaande kennis van de achterliggende techniek en onze jarenlange ervaring met BI combineren wij met slimme front-end oplossingen van onze partners. Pyramid is een van die partners.

Piramid Analytics

Piramid Analytics levert een enterprise business intelligence-oplossing met het revolutionaire concept van een complete BI-suite, met hierin gecombineerd de analytics van bioXL, de dashboards van bioPOINT, en rapporten van bioWRITER. Deze self service BI-oplossing is klaar voor de cloud en geschikt voor mobiele devices. Zonder dat enige programmeerkennis nodig is, kunnen gebruikers met deze tool informatie gemakkelijker analyseren en daarmee kunnen zakelijke beslissingen goed worden afgewogen.

Het self-service Data Discovery platform is hiermee een hulpmiddel om de kloof tussen de zakelijke gebruiker en de IT-afdeling in de onderneming te overbruggen. De eenvoudig te gebruiken frontend interface is gebouwd om analyses, dashboards en geautomatiseerde rapportages te maken. De Pyramid BI-Office is de oplossing voor grote implementaties waarbij gewerkt wordt met multidimensionale tabellaire gegevensbronnen zoals OLAP-kubussen (Online Analytical Processing) op basis van Microsoft SQL Server Analysis Services.

Meer weten over de BI-oplossingen van Info Support?

Uiteraard is elke organisatie anders en daarom geniet het onze voorkeur uw specifieke vraag en behoefte goed in kaart te brengen om u te kunnen voorzien van een gedegen advies.

Wilt u weten welke oplossing het beste aansluit bij uw specifieke situatie? Neemt u dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Downloads

No downloads found.

Ontmoet ons

Netcoreconf 2021

Scottish Summit 2021

Microsoft Denmark Techtalk