Application-infrastructure

Om een applicatie goed te laten draaien is niet alleen de kwaliteit van de applicatieontwikkeling en de kwaliteit van de hardware waar de applicatie op draait van belang. Tussen hardware en applicatie is namelijk nog een laag te onderscheiden: de applicatie-infrastructuur of middleware. Deze laag regelt naast de integratie tussen applicatie en hardware ook de integratie tussen applicaties onderling. De invulling van de laag is sterk van invloed op de beheersbaarheid en de beveiliging van applicatie en bijbehorende gegevens.

Infrastructural Software Services

Het beheersen van deze applicatie-infrastructuur is een complex geheel. Binnen ons Competence Center Infrastructural Software Services zijn verschillende groepen consultants actief op gebieden als Portals & Integration, Identity & Access Management en Professional Operations.

Wij zijn een bron van best practices op deze gebieden voor onze consultants en opdrachtgevers.

Applicatie Infrastructuur specialisten van Info Support: professionals die toegevoegde waarde bieden voor uw software ontwikkelprojecten door een solide basis van Infrastructural Software Services.