Neem contact op

Retail 2030

Klaar voor een exponentiële groei in retail

Retail 2030

Klaar voor een exponentiële groei in retail

De retailbranche staat geen moment stil. Door nieuwe technologische mogelijkheden en veranderende eisen van de consument worden de marktverhoudingen flink opgeschud. Succesvolle retailbedrijven worden of zijn techbedrijven die voortdurend innoveren. Alleen op die manier zijn ze in staat om concurrerend te zijn, hun producten goedkoper, sneller en over landgrenzen heen te verkopen. En daarbij volledig aan te sluiten bij de wensen van de consument.

Info Support is specialist in het ontwikkelen, beheren en hosten van maatwerk software. Met slimme, solide en betrouwbare IT-oplossingen helpen wij u bij deze digitale transformatie.

Drie redenen om voor info Support te kiezen

 • Ervaring

  Kwaliteit op lange termijn

  De kwaliteit van onze oplossing op de lange termijn staat voorop; we komen altijd onze afspraken na als het gaat om oplevering, budget en bijdrage aan uw doelstellingen.

 • Domeinkennis

  De brede kennis van de digitale transformatie binnen de Retailsector en de belangrijkste nieuwe kansen en uitdagingen die hierdoor ontstaan.

 • Skills

  Vakmanschap

  Het onderscheidend vermogen dat wij bieden vanuit onze specialistische kennis op het gebied van zowel techniek, way of working als het retaildomein.

Meetup over Data & AI

Op 6 oktober organiseerde Info Support een derde meetup in de serie ‘Retail 2030’. Tijdens deze remote sessie, namen de CTO’s van Body&Fit en YourSurprise je samen met experts van The Learning Network (TLN) (TLN) en Info Support mee in de t…

Whitepaper

In een wereld vol Artificial Intelligence, chatbots, Augmented Reality en voice zijn de digitale mogelijkheden ook voor de retailsector onbegrensd. Maar waar begin je, en hoe? Dat en meer lees je in dit whitepaper.

Meer weten

Dagelijks helpen wij onze opdrachtgevers uit de retailsector met hun digitale transformatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die technologieën als Artificial Intelligence en Cloud Native uw organisatie te bieden heeft? Neem dan contact op, wij helpen u graag verder.