Pensioenen

Als IT-partner helpen wij u vooruit bij uw digitale transformatie in de financiële sector

Pensioenen

Als IT-partner helpen wij u vooruit bij uw digitale transformatie in de financiële sector

Als dienstverlener in de pensioensector staat u voor een groot aantal uitdagingen. De impact van de herziening van het huidige pensioenstelsel is onduidelijk en vraagt om flexibiliteit. Tegelijkertijd verandert het consumentengedrag sterk. Een optimale klantbeleving, inzicht in de individuele situatie van de deelnemer en keuzevrijheid worden steeds belangrijker. Ook stellen toezichthouders hogere eisen aan transparantie en voorspelbaarheid.

De Digitale Transformatie bepaalt de toekomst van de sector. Zaken als Artificial intelligence (AI), en Straight Through Processing (STP) bieden nieuwe kansen om respectievelijk deelnemers beter te leren kennen en de pensioenadministratie kostenefficiënter te maken. Cloud en Open API’s zorgen voor de nodige flexibiliteit en schaalbaarheid om snel en adequaat in te kunnen spelen op veranderingen.

Als IT-partner op het gebied van software architectuur, data, artificial intelligence en cloud helpt Info Support u vooruit in uw digitale transformatie. Wij begeleiden pensioenuitvoerders bij het maken, integreren en ontsluiten van onder meer werkgever- en deelnemerportalen, geavanceerde rekenkernen, compleet nieuwe polisadministratiesystemen en het maken van koppelingen voor backoffice systemen.

Info Support is een partner met een sterk technisch bewustzijn en daagt je uit wanneer dit nodig is.

Marc Hoeneveld - ICT Manager PGB Pensioendiensten

Zo maken wij het verschil

 • Full stack T-shaped professionals helpen u en uw bank met de digitale transformatie

  Full stack T-shaped professionals

  Al onze professionals beschikken over een Bachelor of Master-diploma op het gebied van informatica of Computer Science. In onze IT-Academy zijn ze verder opgeleid tot T-shaped professional met specialistische kennis op het gebied van software engineering, way of working, data & artificial intelligence of cloud-technologie. Zij zijn daardoor als geen ander in staat om uw doelen binnen de digitale transformatie te realiseren met de kortste time-to-market en beste kwaliteit.

 • Domeinkennis helpt u en uw bank met de digitale transformatie

  Domeinkennis

  Onze diepe domeinkennis en ervaring met onder meer Defined Benefit (DB) en Defined Contribution (DC) regelingen, premiepensioeninstellingen (PPI’s) en Algemene Pensioen Fondsen (APF’s) zorgt ervoor dat we weten hoe een ‘stakeholder centric’-strategie mogelijk te maken en tegelijkertijd de administratiekosten verregaand te reduceren.

 • Vertrouwen bij explainable AI

  Afspraken worden nagekomen

  Wij zijn software craftsmen. Wij weten waarin we excelleren en maken continu waar wat wij beloven. Over de zaken die we niet weten zijn we eerlijk en denken we proactief met u mee over een oplossing buiten Info Support.

 • Blend but don't blend in voor digitale transformatie van uw bank

  Blend but don't blend in

  Wij geloven in intensieve samenwerking en zijn volwaardig onderdeel van uw organisatie. We kennen uw doelstellingen, uitdagingen en vieren successen met u mee. Wij realiseren, maar stellen ook kritische vragen als we denken dat iets beter kan of moet. Wij dagen onszelf en u uit om continu te verbeteren en zo een voorsprong te behouden op uw concurrenten.

Onze opdrachtgevers

Case: Een modern pensioen

Een modern pensioen betekent een voor de werkgever en deelnemer een zo eenvoudig mogelijk proces. Om dit continu te realiseren werkt BeFrank al een aantal jaar strategisch samen met Info Support: “Wij zien Info Support als Strategic IT Partner: op strategisch, tactisch én operationeel niveau is Info Support gesprekspartner voor het bepalen van onze koers.”

Data driven aanpak voor digitale transformatie binnen banken

Data Driven pensioenadministratie

De waarde van data binnen de pensioensector is enorm; het stelt u in staat om het gedrag van uw klanten beter te begrijpen en kosten te reduceren. Onze Data Driven gids helpt u op weg bij het optimaal benutten van uw eigen data.

Wij helpen u graag vooruit!

Dagelijks helpen wij onze opdrachtgevers uit de pensioensector met hun digitale transformatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die technologieën als Artificial Intelligence en Cloud uw organisatie te bieden hebben? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.