FINANCE

Verzekeraars

FINANCE

Verzekeraars

Digitale transformatie en andere exponentiële technologische ontwikkelingen bepalen steeds meer het dagelijkse leven van consumenten en bedrijven. Agility staat bij elk bedrijf hoog op de agenda. Ook bij verzekeraars gaat het traditionele speelveld drastisch veranderen. Denk aan Used Based Insurance of Peer to Peer Insurance. Data driven innovation, algorithms, machine learning, blockchain en Internet of Things bieden hier een technolgische/IT-oplossing. Info Support  voorziet een digitale transformatie waarbij, naast een focus op continuous integration en continuous deployment, time-to-market de grootste uitdaging is.

Wij zien Info Support als Strategic IT Partner: op strategisch, tactisch én operationeel niveau is Info Support gesprekspartner voor het bepalen van onze koers.

Anne Wilschut, CEO van BeFrank

Strategische IT voor een innovatief pensioen

BeFrank is een innovatieve, online pensioenuitvoerder. Een modern pensioen betekent een voor de werkgever en deelnemer een zo eenvoudig mogelijk proces. Om dit continu te realiseren werkt BeFrank al een aantal jaar strategisch samen met Info Support.

De Internet of Things-verzekering van de ANWB die alle verwachtingen overtreft

Stel, je introduceert een verzekering waarbij het rijgedrag van automobilisten wordt geregistreerd via een zendertje in de auto. De verzekeraar analyseert vervolgens deze data en op basis van het rijgedrag wordt de hoogte van de polis aangepast. Het succes van zo’n verzekering valt of staat bij de manier waarop verschillende systemen zijn ingericht en met elkaar worden geïntegreerd; Info Support tekende daarvoor toen ANWB in 2016 met de Veilig Rijden Verzekering op de markt kwam. Lees de case.

Meer informatie

Dagelijks helpen wij onze opdrachtgevers uit de fintech-sector met hun digitale transformatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die technologieën als Artificial Intelligence en Cloud uw organisatie te bieden heeft? Neem dan contact op, wij helpen u graag verder.