Zorgverzekeringswet

Zorgverzekeringswet

Zorgverzekeringswet

Op basis van succesvolle bewegingen die zijn ingezet door de Wetgever, Zorgverleners en de Zorgverzekeraars zijn er de afgelopen decennia enorme doorbraken bereikt. De eerste en tweedelijns zorg hebben elkaar steeds beter gevonden. Verregaande integratie van huisartsen- en ziekenhuiszorg is een mooi voorbeeld als het gaat om uitwisseling van gegevens na uitdrukkelijke toestemming van de patiënten. Onze opdrachtgever VZVZ heeft hier de toon gezet. De niet concurrentiële diensten op het gebied van betaalverkeer zoals VECOZO, biedt heeft het gehele administratieve verwerkingsproces voor de gehele zorg gerelateerde dienstverlening in Nederland een geweldige dienst. Bekijk de referentie van VECOZO.

Inmiddels heeft Info Support meerdere diensten in opdracht van ziekenhuizen uitgevoerd om de volgende innovatieve beweging door slimme technologie te ondersteunen. Mobile first apps, naast slimme wearables, human robots en mixed reality zijn voorbeelden die zorgen voor doorbraken. Meer informatie, hogere snelheid, grotere integratie en gebruikmakend van de ongekende mogelijkheden van cloud computing. Samenwerking in de ketens is hierbij key.

Meer weten

Dagelijks helpen wij onze opdrachtgevers met hun digitale transformatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die technologieën als Artificial Intelligence en Cloud Native uw organisatie te bieden heeft? Neem dan contact op, wij helpen u graag verder.