Cloud Native IT

Cloud Native IT

Info Support helpt organisaties vooruit door met een goed doordachte Cloud Native architectuur de voordelen van de Cloud optimaal te benutten. Zo kunt u flexibeler inspelen op veranderingen en gerichter inzetten op innovatie en continue verbetering.

De mogelijkheden van de Cloud

Gartner voorspelt dat in 2020 meer dan 65% van de ondernemingen haar applicaties naar de Cloud heeft gemigreerd. De uitdaging voor veel bedrijven is om daadwerkelijk te profiteren van de ongekende mogelijkheden die dit biedt. Het volledig ontwerpen van de oplossing op een Cloud Native architectuur is hierbij essentieel. Aan de hand van moderne technieken, waaronder PaaS, multicloud, microservices, Continuous Integration en Continuous Delivery, helpt Info Support bedrijven en organisaties bij deze transitie. Wij maken daarbij gebruik van providers als Amazon AWS, Google Cloud en Microsoft Azure.

Voordelen van Cloud Native

 • Een hoge snelheid

  in termen van time-to-market

 • Lagere kosten

  door containerization en cloud-standaarden

 • Meer flexibiliteit

  zodat op ieder moment kan worden op- of teruggeschaald, zonder dat het gevolgen heeft voor de beschikbaarheid van het systeem als geheel

 • Grotere wendbaarheid

  door onderdelen afzonderlijk te kunnen ontwikkelen, testen en vervangen

 • Gemakkelijkere implementatie

  van nieuwe technologieën

 • Meer elasticiteit

  van de cloud door het inzetten van verhoogde resources tijdens piekmomenten

Succesvol migreren naar de cloud

Steeds meer bedrijven migreren naar de cloud. Dat doe je niet zomaar. Daar gaat een heel proces aan vooraf. Bovendien heeft de cloud transition impact op veel meer disciplines dan alleen de IT organisatie. Daarom kan dit alleen succesvol zijn als de interne processen goed op elkaar zijn afgestemd.

Wit u weten waar úw organisatie staat en welke kennis en kunde nodig zijn om de volgende stap te zetten? Ga dan aan de slag met het Cloud Transition Model van Info Support. Een praktische, online self-scan waarmee u snel inzicht krijgt in de situatie van uw organisatie en hoe deze te managen.

Een praktische, online self-scan voor inzicht in de situatie van uw organisatie en hoe deze te managen.

Het is bijzonder om te zien hoe betrokken de ontwikkelaars en business managers van Info Support zijn bij het realiseren van onze doelen.

Ab van Veenhuisen, CIO van ALFAM Consumer Credit (dochter van ABN AMRO Bank NV)

Waarom Info Support?

 • Wij bieden toekomstbestendige, mission critical architecturen, waar grote groepen gebruikers afhankelijk van zijn. Daarbinnen krijgen we technisch en functioneel complexe systemen werkend, met een hoge mate van schaalbaarheid. Zo kunt u gecontroleerd veranderingen en verbeteringen doorvoeren.
 • Wij zetten voor u neer waar u de komende jaren mee vooruit kunt. Dat klinkt statisch, maar een goed onderhoudbare architectuur maakt het gemakkelijker om veranderingen door te voeren en het systeem synchroon te laten groeien met de behoefte van de klant. Zowel in functionaliteit als in schaalgrootte;
 • Wij leveren maatwerk en kijken kritisch naar de fit for purpose; hoe kunnen we de oplossing inpassen in uw huidige IT-landschap met een passende wendbaarheid, veiligheid en de gevraagde productiviteit?

Effectieve cloud strategie

Veel organisaties gebruiken cloud-technologie om hun digitale ambities te versnellen. In de loop der jaren hebben we bij verschillende klanten (binnen bankwezen, gezondheidszorg, overheid en industrie) stevige kennis opgedaan over de belangrijkste factoren die van uw organisatie, met een cloud strategie, een digital champion maken.

Effective-Cloud-Strategy

Mogelijkheden van cloud

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de cloud voor uw organisatie? Tijdens een gratis sparringsessie denken we graag met u mee!

BeFrank

BeFrank is een innovatieve, online pensioenuitvoerder. Een modern pensioen betekent een voor de werkgever en deelnemer een zo eenvoudig mogelijk proces. Om dit continu te realiseren werkt BeFrank al een aantal jaar strategisch, tactisch én operationeel samen met Info Support. Gezamenlijk hebben we een zeer vernieuwende IT-architectuur opgezet.

Meer informatie

Wilt u weten hoe de toepassing van Cloud Native IT uw applicatielandschap productiever, sneller en flexibeler maakt? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!