Cloud Native IT

Info Support helpt organisaties vooruit door met een goed doordachte Cloud Native architectuur de voordelen van de Cloud optimaal te benutten. Zo kunt u flexibeler inspelen op veranderingen en gerichter inzetten op innovatie en continue verbetering.

Profiteer van de mogelijkheden van de Cloud

Gartner voorspelt dat in 2020 meer dan 65% van de ondernemingen haar applicaties naar de Cloud heeft gemigreerd. De uitdaging voor veel bedrijven is om daadwerkelijk te profiteren van de ongekende mogelijkheden die dit biedt. Het volledig ontwerpen van de oplossing op een Cloud Native architectuur is hierbij essentieel. Aan de hand van moderne technieken, waaronder PaaS, multicloud, microservices, Continuous Integration en Continuous Delivery, helpt Info Support bedrijven en organisaties bij deze transitie. Wij maken daarbij gebruik van providers als Amazon AWS, Google Cloud en Microsoft Azure.

De voordelen van Coud Native IT:

  • Een hoge snelheid in termen van time-to-market;
  • Lagere kosten door containerization en cloud-standaarden;
  • Meer flexibiliteit, zodat op ieder moment kan worden op- of teruggeschaald, zonder dat het gevolgen heeft voor de beschikbaarheid van het systeem als geheel;
  • Grotere wendbaarheid door onderdelen afzonderlijk te kunnen ontwikkelen, testen en vervangen;
  • Gemakkelijkere implementatie van nieuwe technologieën;
  • Meer elasticiteit van de cloud door het inzetten van verhoogde resources tijdens piekmomenten.

Het is bijzonder om te zien hoe betrokken de ontwikkelaars en business managers van Info Support zijn bij het realiseren van onze doelen.

Ab van Veenhuisen, CIO van ALFAM Consumer Credit (dochter van ABN AMRO Bank NV)

Waarom u kiest voor Info Support:

  • Wij bieden toekomstbestendige, mission critical architecturen, waar grote groepen gebruikers afhankelijk van zijn. Daarbinnen krijgen we technisch en functioneel complexe systemen werkend, met een hoge mate van schaalbaarheid. Zo kunt u gecontroleerd veranderingen en verbeteringen doorvoeren.
  • Wij zetten voor u neer waar u de komende jaren mee vooruit kunt. Dat klinkt statisch, maar een goed onderhoudbare architectuur maakt het gemakkelijker om veranderingen door te voeren en het systeem synchroon te laten groeien met de behoefte van de klant. Zowel in functionaliteit als in schaalgrootte;
  • Wij leveren maatwerk en kijken kritisch naar de fit for purpose; hoe kunnen we de oplossing inpassen in uw huidige IT-landschap met een passende wendbaarheid, veiligheid en de gevraagde productiviteit?

Klantcase: BeFrank

BeFrank is een innovatieve, online pensioenuitvoerder. Een modern pensioen betekent een voor de werkgever en deelnemer een zo eenvoudig mogelijk proces. Om dit continu te realiseren werkt BeFrank al een aantal jaar strategisch, tactisch én operationeel samen met Info Support. Gezamenlijk hebben we een zeer vernieuwende IT-architectuur opgezet. Deze maakt het mogelijk om nieuwe wensen vanuit de business of eisen vanuit regulerende instanties heel snel te implementeren.

Meer informatie

Wilt u weten hoe de toepassing van Cloud Native IT uw applicatielandschap productiever, sneller en flexibeler maakt? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!