Office 365

Communicatie, samenwerking en beheer via de cloud. Office 365 biedt de toepassingen die u al kent, altijd bijgewerkt en toegankelijk vanaf vrijwel elk apparaat.

 

Office 365 producten

Zakelijke e-mail en agenda’s houden u synchroon:
Vermijd haperingen in de communicatie. Dankzij zakelijke e-mail en gedeelde agenda’s die vanaf vrijwel elke locatie toegankelijk zijn, blijven gebruikers synchroon en op schema.

Onlinevergaderingen zorgen dat iedereen op dezelfde golflengte zit:
Met onlinevergaderingen is afstand geen probleem meer. Wilt u iedereen bijeen laten komen? Host een onlinevergadering waarbij u realtime notities kunt maken en het scherm kunt delen.

 

Vergroot uw bereik met eenvoudige, veiliger bestandsdeling: Met Office 365 kunt u bestanden veiliger delen met collega’s, klanten en partners. Werk samen aan documenten die altijd actueel zijn en die toegankelijk zijn vanaf vrijwel elk apparaat.

Bouw aan uw online-aanwezigheid, zonder hostingkosten: Zet uw bedrijf effectiever in de markt met een openbare website die gemakkelijk kan worden opgezet en bijgewerkt. Doe alles eenvoudig zelf met onlinehulpmiddelen en zonder hostingkosten.

Combineren met onze andere Clouddiensten

Uiteraard kunt u Office 356 ook combineren met onze andere clouddiensten. Wilt u een virtuele werkplek die gekoppeld is met Office 365, een archiveringsoplossing of willen uw ontwikkelaars naast de laatste versie van Office ook de laatste versie van Visual Studio?

 

U kunt ons benaderen voor meer informatie en uiteraard kunt u bij ons ook een demoaccount aanvragen om zelf de gemakken te ervaren. Bekijk hier het overzicht van de meest voorkomende pakketten en features, voor meer opties en prijsinformatie kunt u contact met ons opnemen.

Reseller of partner worden?

Wij bieden u ook de mogelijkheid whitelabel reseller te worden van Office 365. Van handleidingen tot en met whitelabel Sales & Marketingmateriaal.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.