Werken in de cloud

Uw werkplek komt uit de cloud. Dat is niets nieuws. Als het gaat om veiligheid, stabiliteit en betrouwbaarheid, dan zijn er wel degelijk verschillen in aanbod. Info Support biedt u hoge kwaliteit ontzorging in een breed scala aan producten en diensten. Waarin u bepaalt wat u nodig heeft.

Public, private of hybride cloud?

Wilt u op de juiste manier de cloud betreden? Info Support heeft hiervoor een groot aantal best practices, want adviseren, begeleiden en ontzorgen van klanten is onze dagelijkse gang van zaken. Wij hebben momenteel meer dan 10.000 tevreden gebruikers van onze clouddiensten.

 

1. cloud-02-01

Integratie van uw applicaties in de cloud?

En wat als ik zelf een aantal (bedrijfskritische) applicaties heb draaien? Kan dit ook in de cloud? Wij kijken graag samen met u naar de beste mogelijkheid om dit te realiseren zodat u probleemloos en geïntegreerd kunt overstappen naar de cloud.

2. integratie-01

Kwaliteit van de cloud

U wilt kunnen vertrouwen op uw leverancier. Wij zijn ISO 20000-1 en 9001 gecertificeerd, Microsoft Cloud OS Network-partner en onze datacenters zijn ISO 27001 gecertificeerd. Daarnaast volgen we altijd de laatste verbeteringen wat betreft technologieën, producten en securitymaatregelen. Wij implementeren alleen de best bewezen oplossingen in de markt, omdat de kwaliteit van onze diensten ervoor zorgt dat u ook echt zorgeloos naar de cloud kunt overstappen.

3. kwaliteit-01

Van Office tot en met specifiek maatwerk

Uiteraard kunnen we u voorzien in uw Microsoft werkplekomgeving, maar daarnaast zijn we gespecialiseerd in het zoeken naar de beste mogelijkheid om uw (maatwerk)applicaties naar de cloud te brengen.

4. maatwerk-01

Meer weten over de clouddiensten van Info Support?

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn of wilt u uw huidige werkplekomgeving optimaliseren? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om samen uw situatie te bekijken.

Meer weten over cloud?