Speciaal voor DADD bezoekers

DIGITAL ARCHITECTURE DESIGN DAY ’21

Speciaal voor DADD bezoekers

DIGITAL ARCHITECTURE DESIGN DAY ’21

Vul het formulier in en…

 

  • ontvang gratis het ‘Cloud Reference Architecture’ e-book.
  • ontvang een uitnodiging voor de Cloud meet-up op 26 oktober 2021.
  • maak kans op een gratis cloud scan, waarin we met elkaar kijken hoe uw huidige cloudinrichting verbeterd kan worden en met elkaar een inzicht krijgen in de kansen en risico’s van cloud voor uw organisatie.

Cloud Scan

Maak kans op een 1-daagse cloud scan, waarin we met elkaar kijken hoe uw huidige cloudinrichting verbeterd kan worden en met elkaar een inzicht krijgen in de kansen en risico’s van cloud voor uw organisatie.

Aan de hand van uw (digitale) organisatiedoelstellingen, huidige cloudconsumptie, en huidige IT-landschap verkennen we in een 1-daagse workshop de kansen van cloud voor uw organisatie.

Daarnaast bepalen we de cloud-principes die nodig zijn om te komen tot een gecontroleerd cloudlandschap en komen we met concrete actiepunten om uw eventueel al bestaande cloudinrichting te verbeteren of te komen tot een solide en veilige eerste inrichting van cloud.

Of het nu gaat om de keuze voor het in de cloud hosten van uw ERP pakket, om de keuze op welk platform u uw onderscheidende IT systemen wilt hosten of om de keuze hoe u de connectiviteit van uw landschap kan vergroten, binnen deze scan adviseren we u in de breedte hoe cloud hieraan bij kan dragen.