Data Solutions Oude Template

“Ik vind het lastig om concrete KPI’S te formuleren.” “Ik weet niet of mijn organisatie op koers ligt.” “Er is zoveel data in en buiten mijn organisatie beschikbaar, wat moet (of kan) ik er mee?” “Het kost me veel tijd en moeite om gegevens naar boven te halen waar ik iets uit af kan leiden.” “Ik weet hoe mijn organisatie presteert, maar wil dit kunnen benchmarken ten opzichte van anderen.” “Eigenlijk zou ik in een glazen bol willen kunnen kijken om te voorspellen hoe de wereld er over een paar weken, maanden, jaren uit gaat zien, zodat ik de juiste strategie kan bepalen voor mijn organisatie.”

Data Solutions

Bovengenoemde citaten zijn slechts een aantal voorbeelden van vraagstukken waar onze klanten mee worstelen. Herkent u dit uit uw eigen situatie, maar weet u niet goed waar de oplossing ligt? De clou ligt verborgen in al die data die in elke organisatie en daarbuiten beschikbaar is. De truc is om die data het beste voor u te laten werken.

En dat is precies wat Info Support voor u doet:  wij stellen u in staat de enorme kracht van data optimaal te benutten om succesvol te zijn. Wat de beste oplossing is voor uw situatie? Het begint met het bepalen van de fase waarin uw organisatie zich bevindt of waar uw behoefte op dit moment ligt. Neem contact met ons op om uw data voor u te laten werken!

Collect & Create

fase1Een betrouwbare dataoplossing begint bij de basis: het verzamelen van gegevens en zorgen dat die gegevens op de juiste manier zijn opgeslagen. Binnen het gebied Collect & Create richten we ons op uw data. Welke data is binnen uw organisatie aanwezig en welke bronnen zijn nog te ontsluiten om inzicht te krijgen in uw processen of toekomstige gebeurtenissen

te voorspellen? Wat is de meest optimale opslagvorm; past bij uw organisatie een relationele database of een NoSQL database? Is uw data goed beveiligd en optimaal gestructureerd voor performance? In deze fase zorgen we dat al deze zaken goed zijn ingericht.

Transform & Construct

fase2In een organisatie is enorm veel data in verschillende systemen aanwezig. Eenmaal op de juiste manier opgeslagen en ingedeeld, kan data met elkaar worden gecombineerd en geanalyseerd. Hiermee ontstaan nieuwe inzichten en bruikbare stuurinformatie. Binnen het gebied Transform en Construct richten we ons op de realisatie van uw data delivery

 

platform (DDP). Dit kan in de vorm van een Datawarehouse of datamart, maar steeds vaker kunnen voor analytische systemen rechtstreeks gebruik maken van de bronsystemen. Onze experts ontwerpen en bouwen de optimale data-infrastructuur voor uw behoefte.

Science & Analysis

fase3In deze fase wordt informatie intelligent gemaakt door het toepassen van algoritmes en het leggen van verbanden. In het gebied Science & Analysis komt de data tot leven voor de gebruiker. Terabytes aan data worden getoond op dashboards of op uw mobile device. Natuurlijk wordt u door alerts vroegtijdig gewaarschuwd voor urgente zaken, maar u bespaart

ook geld en tijd door vroegtijdig te anticiperen dankzij onze predictive oplossingen. De rol en toepassingsmogelijkheden van slimme algoritmes met behulp van Machine Learning worden steeds groter. Ook het implementeren van (self-service) data visualisatie tooling voor analyse en rapportage doeleinden worden in deze fase gerealiseerd.

Innovatiethema's

Info Support is een organisatie die steeds op zoek is naar nieuwe mogelijkheden om te innoveren.  Om ervoor te zorgen dat ook onze opdrachtgever voordeel hebben van nieuwe ontwikkelingen, investeren we voortdurend in onze kennis van een aantal innovatiethema’s. Specifiek voor de beste data solutions, zijn de volgende innovatiethema’s onmisbaar.

  • Algorithms
    Het creëren van waarde vanuit data door toepassing van slimme algoritmes.

Leer hierover op onze blogsite, waar u diverse whitepapers, artikelen, video’s en referenties over onze data-oplossingen en innovatiethema’s vindt.

Data Discovery Channel

Data Discovery Channel informeert iedereen die werkt met data over de ontwikkelingen in het vakgebied van data science, data analyse, predictive analytics, data warehousing, Business Intelligence en meer. Regelmatig brengen we korte filmpjes uit waarin een bepaald onderwerp aan bod komt, helder uitgelegd door een inhoudsdeskundige.

Partners

Info Support werkt samen met een aantal BI-partners. Onze diepgaande kennis van de achterliggende techniek en onze jarenlange ervaring

met BI combineren wij met slimme front-end oplossingen van onze partners. Info Supports BI-partners zijn Qlik en Pyramid.

Ontmoet ons

Netcoreconf 2021

Scottish Summit 2021

Microsoft Denmark Techtalk