BI-partners

Info Support werkt met een aantal BI-partners samen om zijn opdrachtgevers de beste oplossing te kunnen bieden. Onze diepgaande kennis van de achterliggende techniek en onze jarenlange ervaring met BI combineren wij met slimme front-end oplossingen van onze partners.

Partnership met Piramid Analytics

Piramid Analytics levert een enterprise business intelligence-oplossing met het revolutionaire concept van een complete BI-suite, met hierin gecombineerd de analytics van bioXL, de dashboards van bioPOINT, en rapporten van bioWRITER. Deze self service BI-oplossing is klaar voor de cloud en geschikt voor mobiele devices. Zonder dat enige programmeerkennis nodig is, kunnen gebruikers met deze tool informatie gemakkelijker analyseren en daarmee kunnen zakelijke beslissingen goed worden afgewogen.

Het self-service Data Discovery platform is hiermee een hulpmiddel om de kloof tussen de zakelijke gebruiker en de IT-afdeling in de onderneming te overbruggen. De eenvoudig te gebruiken frontend interface is gebouwd om analyses, dashboards en geautomatiseerde rapportages te maken. De Pyramid BI-Office is de oplossing voor grote implementaties waarbij gewerkt wordt met multidimensionale tabellaire gegevensbronnen zoals OLAP-kubussen (Online Analytical Processing) op basis van Microsoft SQL Server Analysis Services.

Partnership met Qlik

Info Support is in 2014 een samenwerking aangegaan met Qlik voor haar platform QlikView, het zakelijke discovery-platform dat door de gebruiker gestuurde Business Intelligence biedt. Het QlikView-platform kan worden ingezet voor data-discovery en data-analyse.

De toevoeging van QlikView sluit goed aan bij de dienstverlening van Info Support.

 

Vincent Peters, RVP & MD Benelux, Eastern Europe, Russia & CIS and Middle East and Africa bij Qlik: “Partners zijn een essentieel onderdeel van het succes en de marktbenadering van Qlik. We zijn dan ook verheugd dat we Info Support als nieuwe implementatiepartner kunnen verwelkomen. De expertisegebieden van Info Support sluiten goed aan bij de mogelijkheden die QlikView biedt. Daarnaast deelt Info Support onze visie in de mogelijkheden en kansen van Business Intelligence en we zien dan ook uit naar een succesvolle samenwerking.”

“Met QlikView kunnen we onze dienstverlening rond data-discovery en data-analyse verder uitbreiden. Het is een toevoeging aan onze bestaande oplossingen, en een voordeel is dat we QlikView ook afzonderlijk bij onze klanten kunnen inzetten. Door dit partnerschap kunnen we met onze klanten nog meer waarde halen uit data.”

Henk Brands, Business Unit Manager Competence Center Business Intelligence.

Meer weten over de BI-oplossingen van Info Support?

Uiteraard is elke organisatie anders en daarom geniet het onze voorkeur uw specifieke vraag en behoefte goed in kaart te brengen om u te kunnen voorzien van een gedegen advies.

Wilt u weten welke oplossing het beste aansluit bij uw specifieke situatie? Neemt u dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Downloads

No downloads found.

Ontmoet ons

Azure Lowlands 2022

Developer Week '22

JBCNConf