Business Intelligence partner Qlik

Info Support werkt met een aantal BI-partners samen om zijn opdrachtgevers de beste oplossing te kunnen bieden. Onze diepgaande kennis van de achterliggende techniek en onze jarenlange ervaring met BI combineren wij met slimme front-end oplossingen van onze partners. Info Support is in 2014 een samenwerking aangegaan met Qlik voor haar platform QlikView, het zakelijke discovery-platform dat door de gebruiker gestuurde Business Intelligence biedt. Het QlikView-platform kan worden ingezet voor data-discovery en data-analyse.

Partners zijn een essentieel onderdeel van het succes en de marktbenadering van Qlik. We zijn dan ook verheugd dat we Info Support als nieuwe implementatiepartner kunnen verwelkomen.

Vincent Peters, RVP & MD Benelux, Eastern Europe, Russia & CIS and Middle East and Africa bij Qlik

Meer weten over de BI-oplossingen van Info Support?

Uiteraard is elke organisatie anders en daarom geniet het onze voorkeur uw specifieke vraag en behoefte goed in kaart te brengen om u te kunnen voorzien van een gedegen advies.

Wilt u weten welke oplossing het beste aansluit bij uw specifieke situatie? Neemt u dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Downloads

No downloads found.

Ontmoet ons

Digital Architecture Community

Virtual Azure Community Day

jLove Conference