De finale van Innovation Projects: and the winner is

Afgelopen woensdag vond de Dragons’ Den 2016 plaats. Voor de finale van de vierde editie van Innovation Projects werd het bedrijfsrestaurant van Info Support omgeturnd tot battle arena. Daar kregen de vier finalisten een eigen podium om hun innovatieve idee te pitchen. Met verrassende en gepassioneerde presentaties hebben ze het de jury niet gemakkelijk gemaakt, maar uiteindelijk gaf de stem van het publiek de doorslag en zien we Raimond Brookman in januari terug in het Innovation House.

De strijd om een plek in het Innovation House

Rond 18.30 uur was iedereen er klaar voor: In de hoeken van de battle arena stonden de finalisten klaar op hun eigen podium. Daartussen nam de jury, bestaande uit Marco Braakman, Marco Kuiper en Tim Mahy van Info Support en Erik Boer van ACE Venture Lab, plaats op The Dragons Stage. De zaal zelf was gevuld met aandachtige toeschouwers; een mooie mix van Info Supporters, klanten, studenten en andere belangstellenden.

Alle pitchers brachten hun idee kundig en gepassioneerd over de bühne en wisten daarnaast het publiek te verrassen door net even iets extra’s te brengen. Zo werden kosten noch moeite gespaard om klanten bij de presentatie te betrekken of het verhaal extra kracht bij te zetten met rookmachines en confettikanonnen. Dat het voor de jury geen makkelijke klus was, bleek ook wel uit de woorden van juryvoorzitter Marco Braakman: “We gaan zeker niet alleen het winnende concept serieus onderzoeken.” Gesteund door de stem van het publiek kroonde Marco uiteindelijk Raimond Brookman tot winnaar van Innovation Projects 2016.

Raimond in een eerste reactie: “De Dragon’s Den vond ik een prachtige setting om ons idee voor de Digital Lab Assistant over te brengen. Het was een TV studio-waardige arena met flink wat concurrentie. Het was zeker nog geen gelopen race en ik ben dan ook blij dat we de jury en het publiek voor ons hebben kunnen winnen. Leuk ook om de enthousiaste reacties van collega’s te horen en aanvullingen op het idee. Ook voor de collega’s van het Radboud CHI Laboratorium was het een erg leuke avond en fantastisch dat we nu echt aan de slag kunnen”.

Aftermovie Dragons’ Den

Kon je niet bij de Dragons’ Den aanwezig zijn? Of wil je nog even nagenieten van een geweldige avond? Bekijk dan snel de aftermovie voor een mooie impressie.