Data Solutions

Info Support helpt organisaties om data-driven te worden. We zijn daarin dé IT partner die ontzorgt van strategie tot executie.

Neem contact op om te kijken hoe we uw organisatie kunnen helpen.

Data Solutions

Info Support helpt organisaties om data-driven te worden. We zijn daarin dé IT partner die ontzorgt van strategie tot executie.

Neem contact op om te kijken hoe we uw organisatie kunnen helpen.

Hulp bij data vraagstukken

Data die bedrijven in bezit hebben, is vaak een goudmijn die niet altijd optimaal wordt benut. De waarde van die data is enorm; al dan niet in combinatie met AI helpt data bij het verlagen van operationele kosten en het verhogen van omzet. Daarnaast heeft het een voorspellende waarde en verbetert het de cashflow. Wij stellen u in staat de enorme kracht van data optimaal te benutten om succesvol te zijn.

Modern Data Platform

Data moet beschikbaar zijn voor alle verschillende soorten gebruikers. Dit vereist een modern dataplatform dat centraal staat in de enterprise architectuur. Wij bouwen dataplatforms waarbij data op één plek toegankelijk is voor alle soorten gebruikers: van analisten tot processen en systemen.

Data Governance

De verdeling van de verantwoordelijkheden over data noemen we data governance. Die verdeling is belangrijk voor de kwaliteit van data. Wij helpen je met het inrichten van je data governance, zodat je daadwerkelijk kunt vertrouwen op je data en onderbouwde beslissingen kunt nemen.

Rapportages en dashboarding

Wordt een rapportage op een scherm gebruikt of geprint? En welke interactiviteit is nodig? Bij het optuigen van een rapportage brengen we alle wensen en eisen in kaart. Via dashboarding maken we de KPI’s inzichtelijk en zorgen we ervoor dat iedere gebruiker kan monitoren waar hij of zij verantwoordelijk voor is.

DevOps

DevOps is een manier van werken waarbij ontwikkelaars (Devs) en beheerders (Ops) samen een systeem ontwikkelen en onderhouden. De voordelen van zo’n nauwe samenwerking gelden ook voor het bouwen van data-oplossingen. Met DevOps for Data integreren we de technieken van Continuous Integration en Continuous Delivery in onze data-oplossingen.

Automation & AI

Met Artificial Intelligence (AI) laten we organisaties betere beslissingen nemen aan de hand van data. AI is een logisch verlengstuk op al onze data-oplossingen, want om AI efficiënt in te kunnen zetten heb je veel data nodig. En om veel data efficiënt te kunnen analyseren is AI een onmisbaar hulpmiddel.

Data Privacy

Bij het werken met privacygevoelige informatie komt veel kijken. Het gaat niet alleen om de beveiliging, maar ook om de doelbinding: waarom worden privacygevoelige gegevens in een bepaald systeem opgeslagen? En wanneer is een gegeven privacygevoelig? We helpen organisaties om te voldoen aan de laatste wet- en regelgeving zoals de GDPR.

Data Driven Maturity Scan

Een data-driven cultuur is essentieel voor succes. Data-driven is de eindbestemming van een reis. Om daar te komen bepaalt u eerst hoe data-driven de organisatie op dit moment is. Met onze Data-Driven Maturity Scan kunt u uw huidige maturity-level meten. Wij begeleiden u vervolgens graag om te verbeteren op de gegeven aandachtsgebieden.

Hoe wij u kunnen helpen

Info Support helpt bedrijven en organisaties om vanuit een data-driven strategie een betere toekomst te realiseren. Daarbij combineren wij onze expertise op het gebied van datastrategie, artificial intelligence (AI) en machine learning (ML) met meer dan 30 jaar ervaring in software engineering. Op die manier zorgen we niet alleen voor een strategie met maximale business value, maar zien we er ook op toe dat deze daadwerkelijk gerealiseerd wordt.

Waarom Info Support

 • Blend but don't blend in voor digitale transformatie van uw bank

  Afspraak is afspraak

  Bij Info Support kunt u ervan op aan dat wij onze afspraken nakomen.

 • Gegarandeerd resultaat bij complexe uitdagingen met Artificial Intelligence

  Gegarandeerd resultaat

  Bij complexe en bedrijfskritische softwarevraagstukken.

 • Strategische IT Partner

  Kennis van uw markt

  Techniek is nooit een doel op zich. Wij kijken daarom altijd verder en verdiepen ons in uw branche en specifieke situatie.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de transitie naar een data-driven organisatie? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op of bel rechtstreeks met Hans Geurtsen, Data Architect, via +31 645 786 594.