High Performance DevOps Teams

De digitale transformatie vraagt om specialistische expertise. De High Performance DevOps Teams van Info Support bevatten alle essentiële vaardigheden om uw uitdagingen en businessvraagstukken te vertalen naar innovatieve en betrouwbare IT-oplossingen. Deze realiseren wij met een hoge mate van flexibiliteit én een snelle time-to-market.

High Performance DevOps Teams

De digitale transformatie vraagt om specialistische expertise. De High Performance DevOps Teams van Info Support bevatten alle essentiële vaardigheden om uw uitdagingen en businessvraagstukken te vertalen naar innovatieve en betrouwbare IT-oplossingen. Deze realiseren wij met een hoge mate van flexibiliteit én een snelle time-to-market.

Ontdek de bewezen aanpak van onze High Performance DevOps Teams

Onderscheidend en concurrerend blijven. Snel en betrouwbaar inspelen op nieuwe ontwikkelingen en innovaties. En de continu veranderende verwachtingen van de eindgebruiker waarmaken. Het speelveld is dynamischer dan ooit en verandering is de enige constante.

Impact by Design

Bedrijven die succesvol digitaal transformeren hebben één belangrijk ding gemeen: zij zetten technologie niet in als doel, maar als middel. Zij vertalen nieuwe mogelijkheden als AI en Cloud naar businesswaarde, om zo een voorsprong te behalen op de concurrentie. Het doel is impact maken bij hun klanten door snellere en betere dienstverlening, of efficiënter, veiliger en betrouwbaarder leren werken. Dát is wat de slimme technologie van Info Support toevoegt aan uw business, want we begrijpen uw ambities als geen ander. Onze oplossingen zijn geavanceerd, betrouwbaar én hebben direct impact op uw business.

High Performance Teams

Hoewel uw organisatie flink wat kennis bezit, kan het voorkomen dat er specifieke expertise ontbreekt. De High Performance Teams van Info Support bieden dan uitkomst. Onze multidisciplinaire teams vullen alle ontbrekende kennis aan om van uw IT-traject een succes te maken. Hoe we dit doen? Allereerst bepalen we welke combinatie van IT-professionals het beste bij uw vraag én organisatie passen. Hierdoor beschikt u als klant over de ervaring en vaardigheden die uw organisatie echt nodig heeft.

Vaak betrekken we ook medewerkers van uw eigen organisatie bij het High Performance Team. Zij weten namelijk wat het beste werkt voor uw organisatie – en wat niet. Op deze manier creëren we een team dat alles in huis heeft om de best mogelijke oplossing te bedenken en te ontwerpen.

Onze DevOps-aanpak

Om die impact te realiseren werkt Info Support vanuit een goed doordachte en bewezen DevOps-aanpak. Niet langer zijn individuele rollen leidend, maar een gezamenlijke verantwoordelijkheid van ontwikkelaars (Devs) en beheerders (Ops) om een systeem te ontwikkelen, in productie te brengen en beschikbaar te houden. Dit met als doel om sneller te leveren, wendbaarder te zijn en maximale business value te creëren voor de eindgebruiker. Met vroegtijdig feedback en de mogelijkheid om snel in te spelen op trends en ontwikkelingen, voordat de concurrentie ermee vandoor gaat.

DevOps is meer dan het bij elkaar brengen van rollen en specialismen. Als je alleen je development team en operations- en beheer team bij elkaar zet, haal je waarschijnlijk niet de resultaten die je verwacht.

Erik Sackman, Service Delivery Manager & Chapter Lead Way of Working

Playbook High Performance Teams

Info Support heeft de belangrijkste kenmerken van High Performance Teams gebundeld in een playbook. Dit playbook is gratis te downloaden en geeft u inzicht in de factoren die een succesvol team onderscheidt van de rest en het biedt u handige tools om teams te verbeteren.

Meer weten?

Met onze High Performance DevOps Teams vult u ontbrekende expertise in uw organisatie aan. Samen realiseren wij uw doelstellingen binnen de digitale transformatie. Zo blijft u voor op de concurrentie en inspireert u uw eigen medewerkers. Wilt u meer weten? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op of bel rechtstreeks met Lammert Vinke, Unit Manager , via +31 625 329 304.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.