Neem contact op

Managed Services

Security Operations Center

Managed Services

Security Operations Center

De digitale transformatie biedt niet alleen nieuwe mogelijkheden om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren; het brengt ook uitdagingen en potentiële risico’s met zich mee. Zo worden cyberbedreigingen steeds gerichter en geraffineerder, zodat deze lastiger te detecteren zijn. Ook wordt wet- en regelgeving strenger, waardoor de drang om compliant te zijn alsmaar groter wordt.

Vanuit ons Security Operation Center (SOC) bewaken wij de beveiliging van uw IT-systemen en applicaties en helpen u te voldoen aan de wet- en regelgeving van toezichthouders in uw sector. Wij zorgen ervoor dat uw software beschikbaar en toekomstbestendig is door verantwoordelijkheid te nemen voor de continuïteit van uw systemen.

Security Operations Center

Een SOC is een organisatieonderdeel dat specifiek is gericht op het vroegtijdig signaleren en voorkomen van cybersecurity-incidenten.
Het combineert de technologie voor het monitoren, voorkomen en detecteren van een digitale inbraak met procedures om incidenten
effectief af te handelen en de organisatie in bedrijf te houden. Daarmee ondersteunt het SOC bij het voeren van een veilige digitale
bedrijfsvoering.

Onze SOC-dienstverlening

 • Security Incident & Event Monitoring

  Met het geïntegreerde beveiligingssysteem ‘Azure Security Center’ en ‘Azure Sentinel’ monitoren wij continu uw bedrijfskritische systemen en worden incidenten en risico’s vroegtijdig gedetecteerd en afgehandeld.

 • Vulnerability Management

  Het SOC monitort uw IT-systemen niet alleen op kwetsbaarheden, maar kijkt ook of deze up-to-date zijn. Hierover wordt geautomatiseerd een rapportage verstuurd. Bij kritieke bevindingen neemt het SOC direct contact met u op.

 • Security advisering

  Vanuit onze specialistische kennis en expertise op het gebied van security adviseren wij u over onder meer securityontwikkelingen, policy- en compliancestatus en updatemanagement.

 • Werkzaamheden op maat

  Wij helpen u ook graag op aanvraag verder. Zo hebben wij ervaring met onder meer risicoanalyses en pentesting met externe leveranciers.

SOC-diensten worden geleverd door Info Support Managed Services. Bij Info Support vormen kwaliteitsborging, procesbeheersing en informatiebeveiliging een cruciaal onderdeel van de bedrijfsfilosofie. Dit hoogwaardige kwaliteitsniveau blijkt uit de ISO-certificering voor zowel ISO 9001, ISO 20000-1, als ISO 27001 en de NEN 7510 certificering.

Meer weten over het SOC?

Heeft u vragen over wat wij vanuit het SOC voor uw organisatie kunt betekenen? Neem dan contact op. Wij helpen u graag verder!