IT-dienstverlener Info Support breidt uit met Oracle Fusion Middleware

Per 1 maart kiest Info Support ervoor om haar dienstenpakket uit te breiden op basis van Oracle Fusion Middleware. Samen met het Microsoft .NET platform en Enterprise Java biedt Info Support met het Oracle Fusion platform haar opdrachtgevers een totaalaanbod voor het ontwikkelen en integreren van softwareoplossingen.

Oracle is door eigen ontwikkeling en recente overnames een belangrijke speler geworden op het gebied van Service Oriented Architecture (SOA), één van de speerpunten in de dienstverlening van Info Support. Deze strategische uitbreiding maakt het voor Info Support mogelijk om verschillende technologieën met elkaar te combineren, zeker als dat tot de meest optimale oplossingen leidt.

Info Support realiseert softwareoplossingen die organisaties ondersteunen in het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen. Hierbij speelt integratie een grote rol. Integratie van softwareapplicaties zorgt voor substantiële verlaging van kosten en verhoging van efficiency. Het kan hierbij gaan om integratie van eigen applicaties maar ook om integratie met software van toeleveranciers en afnemers. Oracle heeft met Oracle Fusion Middleware een platform gecreëerd waarmee op SOA gebaseerde softwareoplossingen gerealiseerd kunnen worden. Info Support voegt hier met haar ontwikkelstraat Endeavour een geïntegreerde ondersteuning van Application Lifecycle Management (ALM) aan toe. De belangrijkste voordelen voor opdrachtgevers zijn:

  • Een transparant en beheersbaar ontwikkelproces dankzij het gebruik van een dashboard, met als gevolg een veel kleinere kans op tijdsoverschrijdingen.
  • Een verhoogde productiviteit (minimaal 30%) door bij de softwareontwikkeling steeds rekening te houden met opvolgende releases.
  • Een scala aan relevante, hoogwaardige opleidingen in het Kenniscentrum van Info Support, waaronder diverse unieke Oracle Fusion trainingen.

Voor organisaties die gebruik maken van Oracle Forms applicaties biedt Info Support de mogelijkheid om deze te migreren naar een Oracle Fusion SOA omgeving en een Web 2.0 gebruikersinterface.