Energieketen

Lokale opwekking en opslag van energie zorgt voor nieuwe toetreders in de energieketen. Ook traditionele energieleveranciers, netbeheerders en meetbedrijven tuigen inventieve dienstverleningsmodellen op om (zakelijke) klanten te behouden en nieuwe te winnen. Snel inspelen op veranderende omstandigheden is daarbij erg belangrijk voor klantbinding en -loyaliteit.

Slim

Toetreders maken slim gebruik van Cloud, Open API’s, data analyse, mobile, social en Internet of Things om verwachtingen te overtreffen. Traditionele spelers hebben te maken met nog hiërarchisch ingerichte systemen en processen waardoor IT-gedreven innovatie lastig tot wasdom komt.

Info Support helpt traditionele spelers te opereren als toetreders. En helpt toetreders te professionaliseren. We integreren en ontsluiten hiertoe systemen en informatie binnen en tussen energie-organisaties. Soms met innovatieve  technieken. Soms met inventieve procesverbeteringen.

Altijd met het beoogd resultaat voor ogen.

Als DE specialist op integratievlak haalt u met Info Support een partner in huis die excelleert op techniek én kennis heeft van de energieketens. Zo zijn onze consultants Tennet EDINE-berichtenverkeer gecertificeerd en hebben we veel ervaring met EDSN en CPS.

Wilt u weten hoe wij kunnen helpen met innoveren om uw klanten te helpen, neem dan nu contact met ons op.

"Dankzij de kwartierstanden van de slimme energiemeters kunnen buurtbewoner thuis heel eenvoudig hun verbruikswaarden zien. Bij een piek in het verbruik hoef je alleen maar te bepalen welk apparaat op dat moment aan staat."

Bas Kasteel, Business Information Manager bij Fudura

Referenties Energieketen