Finance

De financiële sector staat voor nieuwe uitdagingen

Finance

De financiële sector staat voor nieuwe uitdagingen

De financiële sector staat voor nieuwe uitdagingen.

Klanten komen niet meer naar een balie maar handelen financiële zaken via internet af. Social media wordt de norm in communicatie. Grote bedrijven zoals Google, Amazon en Apple komen met nieuwe betaalinitiatieven die de markt volledig op z’n kop zetten. Fintechs vormen tegelijkertijd een serieuze bedreiging én kans voor de traditionele financiële organisaties. Info Support is van mening dat door snel en wendbaar in te spelen op nieuwe behoeften van klanten de time-to-market aanzienlijk verkleint. Innovatieve IT-oplossingen spelen hierin steeds meer een prominente rol. Info Support werkt graag met u samen om uw IT voor te bereiden op het ondersteunen van een innovatief en agile businessmodel. Bijvoorbeeld middels: Maatwerk Projecten, Transitie naar Continuous Delivery, Blended Teams, Systeem Integratie en/of Applicatie Beheer en oplossingen rondom AI en Chatbots.

Het is bijzonder om te zien hoe betrokken de ontwikkelaars en business managers van Info Support zijn bij het realiseren van onze doelen.

Ab van Veenhuisen, CIO van ALFAM Consumer Credit (dochter van ABN AMRO Bank NV)

Info Support helpt ALFAM met innoveren kredietproces

Info Support ondersteunde ALFAM met het optimaliseren van het kredietproces voor distributiepartners. Door het gebruik van een open API kunnen distributiepartners het proces van kredietaanvragen volledig in hun eigen systemen integreren. Info Support begeleidde het gehele veranderproces, inclusief de technische realisatie en implementatie.

Drie redenen om voor Info Support te kiezen

 • Ervaring

  Kwaliteit op lange termijn

  De kwaliteit van onze oplossing op de lange termijn staat voorop; we komen altijd onze afspraken na als het gaat om oplevering, budget en bijdrage aan uw doelstellingen.

 • Gegarandeerd resultaat bij complexe uitdagingen

  Gegarandeerd resultaat bij complexe uitdagingen

  Juist als het echt complex wordt bent u bij Info Support aan het goede adres. Niet voor niets wordt onze hulp regelmatig ingeroepen als het anderen te ingewikkeld wordt of projecten verkeerd dreigen af te lopen.

 • innovatie

  Innovatie

  Info Support helpt u om los te komen van vertrouwde gewoontes en uzelf opnieuw uit te vinden. Zo wordt en blijft u concurrerend in uw markt.

Meer weten?

Dagelijks helpen wij onze opdrachtgevers uit de fintech-sector met hun digitale transformatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die technologieën als Artificial Intelligence en Cloud uw organisatie te bieden heeft? Neem dan contact op, wij helpen u graag verder.