Banken

Door de opkomst van vele FinTech start-ups met een specifiek aanbod van diensten verandert het betalingslandschap in rap tempo en staan traditionele banken voor nieuwe uitdagingen. Slagkracht, wendbaarheid, samenwerking, snelheid en innovatie zijn nodig voor een toekomstige groei en winstgevendheid. Info Support is er van overtuigd dat de huidige IT-technologie kansen biedt om deze uitdagingen aan te gaan en te realiseren. Met de huidige techniek zet je een uitdaging om in een kans. Continuous Delivery en Web Scale Architecture zijn slechts enkele beproefde voorbeelden waarmee de snelheid van innovatie toeneemt. Hiermee worden nieuwe producten zoals online hypotheekservices, mobiel bankieren, digitale identificatie en digital onboarding snel werkelijkheid.

Online betalen met Twyp

De markt van online betalingen staat, op zijn zachtst gezegd, niet stil. Nieuwe betaalmethodes schieten als paddenstoelen uit de grond.

Er is één gebied dat nog redelijk onontgonnen is: dat van peer-to-peer-betalingen (P2P) – het overmaken van geld naar je vrienden, bijvoorbeeld. ING heeft de beste papieren in handen met de app Twyp (The way you pay).

Bekijk het filmpje hiernaast en lees de casestudy “Twyp: een P2P-betalingsplatform, schaalbaar om Europa te veroveren”.

Klanten

Downloads

Client Reference SD Worx

customerreference

Client Reference Rabobank

customerreference

Ontmoet ons

.NET Core Hackathon

Amsterdam

NDC {Oslo}

Oslo, Norway

Global DevOps Bootcamp

Den Bosch