Fondsenbeheer Nederland tekent 5-jarig Endeavour contract

Fondsenbeheer Nederland heeft op 5 december jl. een 5-jarig Endeavour contract getekend met Info Support. Aanleiding voor deze samenwerking is de vernieuwing van het core IT systeem (SF2000) van de uitvoeringsinstantie. Dit systeem ondersteunt het verstrekken en beheren van subsidies en financieringen van de fondsen die door Fondsenbeheer Nederland worden gefaciliteerd.

Om ervoor te zorgen dat dit proces soepel verloopt en resulteert in een duurzaam en kwalitatief hoogstaand product heeft Fondsenbeheer aan Info Support gevraagd dit traject te ondersteunen. Info Support zet hiervoor de volgende producten en diensten in: Endeavour-as-a-service, de gehoste vorm van de ontwikkelstraat van Info Support; training en coaching van de Fondsenbeheer medewerkers en applicatieontwikkeling.

Over Fondsenbeheer Nederland

Fondsenbeheer Nederland voert het management van fondsen voor maatschappelijk vastgoed in Nederland. Deze maatschappelijke rol wordt door de publiekprivate fondsen vertaald in actieve (financiële) ondersteuning van maatschappelijke doelen die variëren van volkshuisvesting tot natuurprojecten en het behoud van cultureel en industrieel erfgoed.

Fondsenbeheer Nederland faciliteert de fondsen als leverancier van management, mensen en middelen. Zij doet dit voor Nationaal Restauratiefonds, Nationaal Groenfonds, Stimuleringsfonds Volkshuisvesting en BOEi (voor Industrieel erfgoed). In het verlengde van deze activiteiten is in 2008 een nieuw initiatief ontstaan waarin verschillende fondsen hun krachten hebben gebundeld: Boerderij en Landschap.

Fondsenbeheer Nederland maakt onderdeel uit van de Rabo Vastgoedgroep.
Met Fondsenbeheer Nederland geeft Rabo Vastgoedgroep een eigentijdse invulling aan haar maatschappelijke betrokkenheid.

In december 2010 heeft Rabo Vastgoedgroep een 5-jarig hosting contract met Info Support afgesloten.
Lees hier meer over de samenwerking met Rabo Vastgoedgroep.