Neem contact op

High Performance DevOps Teams

Info Support ontwikkelt vernieuwende IT-oplossingen op maat

High Performance DevOps Teams

Info Support ontwikkelt vernieuwende IT-oplossingen op maat

Info Support ontwikkelt vernieuwende IT-oplossingen op maat en in co-creatie met uw eigen medewerkers.

Hoe we dit doen? We bepalen eerst welke mix van developers het beste bij uw vraag en organisatie passen. Hierdoor beschikt u als klant over de ervaring en skills die uw organisatie nodig heeft. Vaak betrekken we ook medewerkers van uw eigen organisatie hierbij, zij weten tenslotte het beste wat werkt voor uw organisatie en wat niet. Op deze manier creëren we een team dat alles in huis heeft om de best mogelijke oplossing te bedenken en te ontwerpen. Het resultaat? Een op maat gemaakte IT-oplossing die ook daadwerkelijk werkt in de praktijk.

Impact by design

Een IT-oplossing is geen doel op zich, maar het verhogen van klanttevredenheid of winstgevendheid wel. En dat begrijpen we bij Info Support. Daarom zijn onze oplossingen niet alleen geavanceerd en state-of-the-art, maar hebben ze direct impact op de business. Want dat is waar het uiteindelijk om draait.

DevOps

Wanneer een organisatie niet snel inspeelt op een trend of kans, gaat de concurrentie ermee vandoor. Wat betekent dit voor IT? Het antwoord is simpel; we moeten sneller ontwikkelen. Maar dat is voor veel organisaties lastig, want ontwikkelde software wordt vaak pas na maanden in productie genomen. Dit komt doordat de manier van werken van de beheerafdeling en ontwikkelafdeling te ver uiteen ligt.

De oplossing? Een team waarin zowel beheerders als ontwikkelaars samen werken aan één gezamenlijk doel. Pas dan kan de ontwikkelde software vrijwel direct getest en in productie genomen worden.

Bij Info Support werken we daarom ook met de zogenoemde DevOps-teams. Een bijkomend voordeel van deze manier van werken is dat we direct feedback kunnen verwerken van de eindgebruikers, waardoor we de software snel optimaliseren. Het resultaat? Een organisatie die snel inspeelt op trends en ontwikkelingen.

High Performance

Vooruitgang is mensenwerk. Daarom trainen we onze mensen continu. En dan gaat het niet alleen om het bijschaven van expertise, maar ook om het creëren van de juiste mindset. Creëren wij dan het schaap met de vijf poten? Nee, dat is niet ons doel. Wij vertrouwen namelijk niet op het briljante individu, maar op de kracht van een team. Onze ontwikkelteams worden dan ook per opdracht samengesteld, zodat u werkt met de beste mix van expertises en persoonlijkheden voor uw specifieke vraag.

Download Playbook

Info Support heeft de belangrijkste kenmerken van high performance teams gebundeld in een playbook. Dit playbook is gratis te downloaden en geeft u inzicht in de factoren die een succesvol team onderscheidt van de rest en het biedt u handige tools om teams te verbeteren.

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat onze High Performance Devops teams voor uw organisatie kunnen betekenen? Wij helpen u graag verder.