Info Support behaalt 6e plaats bij het Intermediair Beste Werkgeversonderzoek 2011

Op 22 november jl. presenteerde de Intermediair de resultaten van haar onderzoek naar de Beste Werkgevers in Nederland van 2011. Info Support heeft de 6de plaats behaald en bij de Top5 ICT bedrijven zelfs de 2de plaats! Wederom een uitstekende prestatie! Vorig jaar eindigden we nog op de 10de plaats en het jaar daarvoor op de 26ste plaats. Op het gebied van medewerkerstevredenheid scoren we onverminderd hoog. Hierbij worden criteria als werkinhoud, werksfeer, werkdruk, doorgroeimogelijkheden en werktevredenheid tegen het licht gehouden.

Info Support heeft de 6de plaats behaald en bij de Top5 ICT bedrijven zelfs de 2de plaats! Op het gebied van medewerkerstevredenheid scoort Info Support onverminderd hoog. Hierbij worden criteria als werkinhoud, werksfeer, werkdruk, doorgroeimogelijkheden en werktevredenheid tegen het licht gehouden.

Info Support investeert in haar medewerkers en stimuleert medewerkers om zich te blijven ontwikkelen en kennis op te doen. Het eigen Kenniscentrum is daarbij essentieel. De ontwikkelingen binnen de IT gaan razendsnel en daar speelt Info Support direct op in. Medewerkers krijgen namelijk volop de mogelijkheden om trainingen en opleidingen te volgen bij het Kenniscentrum. Hierdoor kent Info Support een laag verloop: gemiddeld blijven medewerkers bij Info Support acht jaar in dienst en dat is dus niet voor niets. Door de investeringen die Info Support doet in haar medewerkers, kan de organisatie een hogere kwaliteit van dienstverlening leveren aan haar klanten.

Info Support focust op groei en is volop op zoek naar nieuwe medewerkers die passie hebben voor de IT. Ook in tijden van economische crisis is de organisatie winst blijven maken en is zij voortdurend op zoek naar talentvolle IT’ers die voor het beste resultaat gaan, die willen leren en zichzelf willen ontwikkelen. Bij Info Support ben je verzekerd van een vast dienstverband: in alle 25 jaren dat de organisatie nu bestaat is nog nooit iemand wegens bedrijfseconomische redenen ontslagen. Dat geeft zekerheid!