Info Support benoemd tot Cloud OS Network-partner

Microsoft selecteert IT-dienstverlener voor het leveren van hybride cloud- en Azure-oplossingen

Veenendaal, 9 september 2015 – Info Support is door Microsoft benoemd tot officiële partner van Cloud OS Network. De IT-dienstverlener is hiermee aangesloten bij de wereldwijd selecte groep van serviceproviders die in samenwerking met Microsoft hybride cloud- en Azure-oplossingen leveren.

Het Microsoft COSN-programma staat wereldwijd hoog aangeschreven vanwege de hoge kwaliteitseisen die worden gesteld aan de kennis en kunde van partners. Wereldwijd bieden strategische COSN-partners hybride oplossingen aan waarbij on-premise en datacenter-omgevingen gecombineerd worden met Microsoft Azure-diensten.

De vraag naar hybride cloud-oplossingen neemt toe, nu bedrijven steeds meer te maken krijgen met complexere bedrijfsprocessen. Deze processen vragen om flexibiliteit in IT en de koppeling tussen on-premise, private en public cloud-netwerken. Het voordeel van hybride oplossingen is dat bedrijven gebruik kunnen maken van een IT-omgeving die perfect aansluit op hun situatie, wensen en behoeften. Bovendien zijn de flexibiliteit en schaalbaarheid interessant om vlot in te kunnen spelen op veranderende marktomstandigheden.

Mark van Mullem, Sales Manager Managed IT Services bij Info Support: “Wij zijn erg blij met de benoeming tot officiële Cloud OS Network-partner. Met de benoeming onderstreept Microsoft onze deskundigheid bij het leveren van hybride cloud- en Azure-oplossingen. Dankzij de steun van het netwerk kunnen wij onze opdrachtgevers voorzien van persoonlijk advies en ze een flexibele en schaalbare oplossing op maat bieden.”

Nico van Veen, Partner Sales Manager Hosting & Cloud bij Microsoft: “Het Cloud OS Network is belangrijk voor Microsoft, want hiermee kunnen partners als Info Support klanten de kwaliteit en de flexibiliteit bieden die ze verwachten, gecombineerd met de persoonlijke dienstverlening van een lokale adviseur. De partners worden zorgvuldig geselecteerd op hun deskundige en vooruitstrevende dienstverlening.”