Info Support benoemd tot Elite Consulting Partner van Xamarin

IT-dienstverlener behaalt hoogst haalbare partnerstatus dankzij expertise over het mobile-platform van Xamarin

Veenendaal, 16 december 2015 – Info Support is door Xamarin benoemd tot Elite Consulting Partner. Dit is de hoogst haalbare status voor partners die het Xamarin platform gebruiken voor mobile development.

Het partnership van Xamarin heeft als doelstelling mobile development naar een hoger niveau te tillen. Info Support gebruikt als partner het platform om apps voor iOS, Android en Windows, ontwikkeld in de programmeertaal C#, te bouwen, testen en te monitoren. Bovendien wordt er continu kennis uitgewisseld, bijvoorbeeld met een-op-een contact tussen ontwikkelteams van Xamarin en Info Support, met onderzoeken en met whitepapers.

Met het Xamarin platform kunnen ontwikkelaars cross-platform ontwikkelen, waardoor het proces van productontwikkeling wordt geoptimaliseerd en versneld. Info Support was als één van de eerste Nederlandse organisaties betrokken bij het Xamarin-platform en heeft intussen een flink aantal gecertificeerde Xamarin-ontwikkelaars in dienst.

“Wij zijn erg blij met de nieuwe partnerstatus van Elite Consulting Partner”, zegt Henk Brands, Business Unit Manager Enterprise Mobile bij Info Support. “Het partnership is belangrijk voor ons omdat het helpt om klanten beter van dienst te zijn. Tijdens het ontwikkelproces van apps kunnen we altijd een beroep doen op de expertise van het Xamarin-team en zo eventuele issues snel oplossen.”

 

BERICHT VOOR DE REDACTIE??

Over Info Support
Info Support is een specialist in het ontwikkelen, beheren en hosten van software op maat en het leveren van BI- en integratieoplossingen. Ook heeft de IT-dienstverlener een aanbod van ruim 300 trainingen, veelal gericht op softwareontwikkelaars.

Info Support heeft een hoofdkantoor in Veenendaal. Verspreid over vestigingen in Nederland en België heeft het bedrijf meer dan 400 medewerkers in dienst. Info Support levert innovatieve, branchegerichte oplossingen, waarbij zij de nodige branche- en IT-kennis inzet. Als het gaat om de achterliggende technologie kiest Info Support voor Microsoft (.NET, C#, SQL Server, Azure), Oracle (Fusion Middelware, Weblogic, Suite) en Java.

Website: https://www.infosupport.com/
Twitter: @InfoSupportBV

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met:
LEWIS PR
Tel: +31 (0)40 235 46 00
E-mail: infosupport@teamlewis.com