Info Support door Computable uitgeroepen tot nummer 1 in development

IT-dienstverlener Info Support is door Computable uitgeroepen tot nummer 1 in development. In de zojuist verschenen Computable ICT Services Guide scoort Info Support van de beoordeelde ICT-dienstverleners de hoogste punten in de categorie development en laat daarmee grote namen achter zich.

Computable brengt jaarlijks de Computable ICT Services Guide uit, waarin leveranciers per ICT-deelgebied door respondenten beoordeeld worden op zaken als kennis, betrouwbaarheid, prijs en kwaliteit van dienstverlening.

Op basis van omzetcijfers is een lijst van 40 grootste ICT-dienstverleners opgesteld.
Vervolgens werden 3362 respondenten in een onafhankelijk onderzoek naar hun ervaringen met de ICT-dienstverleners gevraagd. In dit onderzoek is onderscheid gemaakt in verschillende categorieën, zoals o.a. infrastructuur, beheer, virtualisatie en development. Info Support is in het onderzoek op nummer 1 uitgekomen in de categorie development.

Binnen de categorie development scoort Info Support het hoogst op de punten kwaliteit met rapportcijfer 7,59 en kennis, waar een 7,73 aan is toegekend. Het totale rapportcijfer is uitgekomen op een 7,45 waarmee Info Support grote namen als o.a. Microsoft, HP, IBM en CapGemini/Sogeti achter zich laat.