Info Support gecertificeerd als Top Employer ICT 2012/ 2013

Info Support, specialist in het ontwikkelen, beheren en hosten van software op maat en het leveren van BI- en integratieoplossingen, is voor het vijftiende jaar op rij door het CRF Instituut benoemd tot Top Employer ICT. Andere gecertificeerde organisaties zijn onder meer Unit4, Ordina en Compuware.

Info Support is door het CRF Instituut beoordeeld op zes criteria: primaire arbeidsvoorwaarden, secundaire arbeidsvoorwaarden en werkomstandigheden, training en ontwikkeling, carrièremogelijkheden, organisatiecultuur en innovatie. Herman Gerdsen, Manager Human Resources Info Support: “Alle facetten van ons HR-beleid zijn onder de loep genomen. Met name op de punten innovatie, arbeidsvoorwaarden en ontwikkeling scoort Info Support erg hoog. Wij zien deze certificering als topwerkgever als een bevestiging van onze visie op HR-beleid en zijn hier uitermate trots op.”

Het CRF Instituut identificeert koplopers op het gebied van HR, leiderschap en strategie. Het Instituut is destijds opgericht als een gezamenlijk initiatief van academici, journalisten, brancheverenigingen, onderzoekers en internationale uitgevers. Het doel van het Instituut is organisaties te inspireren om een uitstekende werkgever te zijn door ze vergelijkende inzichten en sprekende best practices te geven op het gebied van HR-beleid. Hier hebben alle belangengroepen baat bij, in het bijzonder medewerkers en toekomstige medewerkers.