Info Support geeft gratis toegangskaarten voor DevDays aan studenten

IT-dienstverlener Info Support bestaat 25 jaar en dat wil de organisatie niet onopgemerkt voorbij laten gaan. In het kader van dit jubileum heeft Info Support studenten Informatica de mogelijkheid geboden om een gratis entreekaart voor DevDays 2011 te bemachtigen.

Ruim 120 studenten van verschillende hogescholen en universiteiten hebben bij Info Support een gratis toegangskaart voor het grootste Microsoft event in Nederland aangevraagd.

Op donderdag 28 april om 07.45 uur arriveerden de eerste studenten bij het World Forum in Den Haag om hun gratis badge bij de feestelijk aangeklede stand van Info Support op te halen. Ook op vrijdag 29 april hebben nog een flink aantal studenten hun badge in ontvangst genomen. Ze hebben diverse lezingen en interactieve sessies bijgewoond om volledig op de hoogte te raken van alle actuele ontwikkelingen op hun (toekomstige) vakgebied.

Aan het eind van beide dagen werd door Info Support onder de studenten tijdens een borrel een Windows Phone 7 verloot, een mooie afsluiting van deze twee leerzame en ook voor Info Support feestelijke dagen.