Info Support Managed IT Services behaalt ISO certificering

Info Support Managed IT Services heeft de ISO 20000-1 en de ISO 9001 certificering behaald. Kwaliteit staat bij de IT-dienstverlener voorop. Info Support is dan ook trots op de behaalde certificaten, waarmee die hoogwaardige kwaliteit richting opdrachtgevers nog eens extra wordt onderstreept.

Info Support biedt oplossingen op het gebied van de gehele levenscyclus van informatiesystemen (Application Lifecycle Management of kortweg ALM). Dat betekent dat er al in het eerste stadium van ontwikkeling rekening wordt gehouden met de beheer- en beheersbaarheid van de software. Een bewuste keuze, want juist dat deel van de levenscyclus is van grote invloed op het rendement. Uit onderzoek blijkt ruim 80% van de kosten in het beheer van een applicatie te zitten. Daarnaast is het uiteraard van groot belang dat systemen blijven werken. Vele opdrachtgevers hebben reeds het beheer van hun applicaties aan Info Support Managed IT Services toevertrouwd. Dat zij de juiste keuze hebben gemaakt wordt door deze ISO 20000-1 en ISO 9001 certificering bevestigd.

Op 5 mei 2011 heeft Info Support Managed IT Services zowel het ISO 20000-1 als het ISO 9001 certificaat toegekend gekregen. Uit de ISO 20000-1 certificering blijkt de kwaliteit van het service management systeem waarmee Info Support Managed IT Services diensten levert aan zijn opdrachtgevers. Daarbij heeft Info Support de ISO 20000-1 kwaliteitsnorm aangevuld met ITIL v3 componenten waardoor er een service management systeem is ontstaan dat uniek is in de markt. Het ISO-9001 certificaat bewijst dat ook het kwaliteitsmanagementsysteem aan de internationale kwaliteitsnorm voldoet. Deze twee certificeringen zijn tevens een mooie aanvulling op de ISO 27001 certificering van de door Info Support gebruikte datacentra.

Mark Klabbers, Salesmanager van Info Support Managed IT Services: “Bij Info Support Managed IT Services staat kwaliteit altijd al voorop. Het was voor ons dan ook een logische stap om het traject in te zetten om tot certificering te komen. We zijn erg trots op het behalen van de certificering. Procesverbetering is een continu proces. We blijven ons voortdurend inzetten om onze dienstverlening naar onze opdrachtgevers te verbeteren en luisteren daarbij heel goed naar de wensen en eisen van onze opdrachtgevers.”

Lees meer over de ISO certificering en bekijk het certificaat