Info Support ontvangt Western European InnerCircle ALM Award van Microsoft

Info Support heeft voor het vijfde jaar op rij een Western European InnerCircle ALM Partner Award ontvangen van Microsoft. De award werd uitgereikt tijdens de ALM Summit in Kopenhagen.

Microsoft kent de award toe aan Application Lifecycle Management (ALM) partners die zich profileren op dit vakgebied door de aanbod van hun diensten, het organiseren van evenementen en publicaties.

Info Support is Gold Partner en InnerCircle Partner van Microsoft op het gebied van ALM. De ALM diensten bevatten onder andere:

  • Implementaties van Microsoft Visual Studio en Microsoft Team Foundation Server.
  • Softwarestraten
  • Coaching en implementatie van Agile, Continuous Deployment en DevOps
  • ALM Assessments

Henk Brands: “Deze award betekent veel voor ons, omdat ALM diensten een belangrijk onderdeel zijn van ons aanbod. ALM zorgt ervoor dat applicaties met minimale kosten kunnen worden ontwikkeld en onderhouden. We zorgen hierbij voor een geïntegreerde aanpak: het ontwikkelen, onderhouden en testen van applicaties vindt plaats vanuit één omgeving. Het feit dat we deze erkenning voor het vijfde jaar op rij mogen ontvangen, is voor ons een bevestiging dat ons aanbod aansluit bij de behoefte van onze klanten.”