Info Support op de Techdays 2013!

Op 5, 6 en 7 maart 2013 vinden de Tech Days plaats in Kinepolis te Antwerpen!

Uiteraard zal Info Support aanwezig zijn op dit jaarlijkse evenement met een stand. Voor ons is dit een event waarin we ons Partnership met Microsoft uitdragen en kennis kunnen maken met jullie: onze huidige en toekomstige klanten en relaties!

Info Support met Marcel De Vries op Tech Days 2013

Op 5, 6 en 7 maart 2013 vinden de Tech Days plaats in Kinepolis te Antwerpen!

Uiteraard zal InfoSupport aanwezig zijn op dit jaarlijkse evenement met een stand. Voor ons is dit een event waarin we ons Partnership met Microsoft uitdragen en kennis kunnen maken met jullie: onze huidige en toekomstige klanten en relaties!

Vorig jaar hebben we op de Tech Days een aantal informele contacten gelegd die later geleid hebben tot formele contracten. Dit soort informele gelegenheden maakt het gemakkelijk voor beide partijen om een vrijblijvende babbel te doen.

Dit jaar zijn we erg blij ook onze eigen Marcel De Vries in de lijst van sprekers te zien staan. Marcel is Technology Manager bij Info Support en vanuit deze rol werkt hij als consultant voor aan diverse groep aan Financiële en verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast verzorgt Marcel ook opleiding zoals Visual Studio ALM, .NET , Mobile en Web development in het Education Center. Marcel is genomineerd voor the Microsoft ALM MVP award en is een Microsoft Regional Director.

Klik hier voor meer info over de Tech Days…