Tech days 2013

Kinepolis Antwerpen, een indrukwekkende locatie voor een al even indrukwekkend event. Techdays 2013, bood 80 boeiende sprekers, sfeervolle stands en een gevarieerd publiek van studenten, concullega’s, vroegere medewerkers en klanten.

Een stand en 2 sprekers

Info Support NV had een stand net naast de bar en voor het buffet wat zo zijn voor- en nadelen heeft. De eerste dag waren de studenten van diverse Hoge Scholen uitgenodigd en als standhouder voel je dat…veel drukte, veel vragen en veel interesse in alles wat je als bedrijf wenst te delen en uit te delen en daarnaast…de broodjes waren in no time op.

Info Support NV mocht dit jaar dankzij de inzet van Marcel De Vries ook 2 sprekers afvaardigen en dan komen we altijd goed voor de dag, als we mogen doen waar we goed in zijn! Marcel en Tim Mahy gaven een spetterende sessie voor een goed gevulde zaal.

Na de sessie had onze stand dan ook net iets meer glans want wij zijn wel de fiere firma waar deze 2 knappe koppen voor werken. Heel wat mensen kwamen bij onze stand langs en zo wel Tim Vermeulen als Ive Meermans konden enkele nieuwe contacten leggen. Zelf heb ik vooral flyers uitgedeeld en enkele boeiende gesprekken gevoerd met onze collega’s uit de sector. Dit soort informele gesprekken versterkt de band en geeft daarnaast aan dat we allemaal op onze manier proberen om het beste van ons zelf te geven voor onze klanten.

Op dag 3 kwam onze eigen Rudi Claes langs om ook vanuit zijn netwerk Info Support te promoten en aandacht te vragen voor IAMCT. Marco Braakman en Christel Peeters namen de laatste shift voor hun rekening en toen hebben we alles weer ingepakt, opgeruimd en weggezet na drie vermoeiende dagen!