Info Support is opgenomen in het Windows Azure Circle Program

De IT-specialist merkt dat een verschuiving naar de cloud voor veel Nederlandse organisaties nog lastig is. Info Support hoopt hen door middel van het partnership met Microsoft hierbij nog beter te kunnen ondersteunen.

Het Circle Program bestaat uit een selecte groep Nederlandse organisaties die door Microsoft gevraagd zijn mee te helpen bij de implementatie van de Azure-propositie bij bedrijven. Windows Azure is het Windows cloud-platform van Microsoft. Door het partnership heeft Info Support toegang tot exclusieve diensten. Zij kan software bouwen binnen het Azure-programma, maar Microsoft ondersteunt Info Support ook bij de advisering richting de klanten.

Info Support is op basis van een aantal criteria geselecteerd voor het Windows Azure Circle Program. Dit heeft met name te maken met technische expertise op het gebied van Windows Azure. Een aantal medewerkers van Info Support is gecertificeerd om met Windows Azure te werken en er is een grote groep medewerkers intern opgeleid. Als enige Nederlandse organisatie draait Info Support daarnaast ook mee in het Technical Adoption Program voor Windows Azure. Dit betekent dat zij met het productteam in de Verenigde Staten mee mag denken over de ontwikkeling van de producten van Microsoft.