Info Support sluit partnerovereenkomst met TARGIT

Info Support gaat een samenwerking aan met TARGIT, een leverancier van Business Intelligence & analytics-oplossingen. De twee partijen gaan de oplossing TARGIT Decision Suite gezamenlijk aanbieden aan klanten in Nederland.

Info Support is onder meer gespecialiseerd in de BI-oplossing Microsoft SQL Server. Volgens Henk Brands, Business Unit Manager Competence Center Business Intelligence bij Info Support, is TARGIT een logische aanvulling op dit portfolio: “Dit bedrijf biedt een gebruiksvriendelijke tool voor BI-visualisatie en speelt daarmee in op een behoefte in de markt. We zien dat BI steeds breder wordt ingezet binnen organisaties. Dat betekent dat ook gebruikers met een beperkte technische kennis er mee te maken krijgen. TARGIT maakt informatie uit BI-systemen eenvoudig te begrijpen en interpreteren, door middel van grafieken en tabellen. Bovendien is TARGIT de meest gebruikte BI- en analyse tool op het Microsoft SQL server platform en onder gebruikers van Dynamics AX, Dynamics NAV en Dynamics CRM.”

De TARGIT Decision Suite helpt gebruikers om dashboards, rapporten en analyses met een paar clicks samen te stellen, ongeacht de databron.

Joost Tiggeler, directeur van Targit Benelux: “Onze filosofie is dat informatie en inzicht eenvoudig toegankelijk en up-to-date moeten zijn, zodat alle medewerkers de best mogelijke beslissingen kunnen nemen in zo kort mogelijke tijd. Info Support deelt onze visie en we zien het als een compliment dat zij voor TARGIT als partner hebben gekozen. Info Support heeft veel bewezen expertise op het gebied van Microsoft BI, en we hebben er dan ook alle vertrouwen in dat we onze oplossingen gezamenlijk op een goede manier in de markt kunnen zetten.”

Over TARGIT

TARGIT is ontwikkelaar van TARGIT Decision Suite. Met deze oplossing maken gebruikers dashboards, rapporten en analyses in een paar clicks, ongeacht de databron. De business filosofie van TARGIT is dat informatie en inzicht eenvoudig toegankelijk moet zijn waardoor alle medewerkers in staat zijn de best mogelijke beslissingen te nemen in zo kort mogelijke tijd. TARGIT BI is met ruim 314.000 gebruikers wereldwijd (verdeeld over circa 4.600 klanten) de meest gebruikte BI-applicatie op het Microsoft SQL Server platform en onderscheidt zich van haar concurrenten door extreme gebruiksvriendelijkheid.