Info Support sluit zich aan als partner van DataStax

Toegang tot uitgebreid opleidingsprogramma brengt dienstverlening naar hoger niveau

Veenendaal, 19 januari 2015 – Info Support heeft een partnerschap gesloten met DataStax voor Cassandra, een open source database management-oplossing. Professionals van Info Support kunnen dankzij het partnerschap deelnemen aan het uitgebreide trainingsprogramma om de kennis over de open source-applicatie uit te breiden en voortdurend op peil te houden.

De database management-oplossing wordt door Info Support met name toegepast binnen organisaties die met grote hoeveelheden data te maken hebben. Cassandra biedt die klanten een schaalbare en betrouwbare oplossing om de data te stroomlijnen en te beheren. De open source NoSQL-database is ontwikkeld voor cloud- en big data-applicaties.

Volgens Gert Jan Timmerman, Manager Kenniscentrum bij Info Support, stelt het partnerschap de ICT-dienstverlener in staat klanten beter te adviseren en te helpen met de implementatie en het beheer van Cassandra. “DataStax biedt ons een veelomvattend kennisnetwerk en trainingsprogramma, waardoor onze kennis voortdurend wordt bijgeschaafd volgens de laatste product- en marktontwikkelingen. Deze kennis helpt ons de oplossing nog beter toe te passen bij onze klanten, zodat zij optimaal kunnen profiteren van de toegevoegde waarde van Cassandra.”

Edward Wijnen, Enterprise Sales Manager bij DataStax: “Ons partnernetwerk levert een essentiële bijdrage aan het succes van DataStax en Cassandra. We zijn dan ook erg blij dat we Info Support mogen verwelkomen als nieuwste partner. Info Support is een deskundige ICT-dienstverlener die toegevoegde waarde levert op onze database management-oplossingen en dit goed aan klanten kan overbrengen. We zien dan ook uit naar een succesvolle samenwerking.”