Info Support voor 16e jaar op rij Top Employer

Met trots kunnen wij melden dat Info Support B.V. dit jaar, als enige wereldwijd voor het 16e jaar op rij, is gecertificeerd als één van de Top Employers ICT. Vandaag maakt het Top Employers Institute de resultaten bekend van zijn jaarlijks onderzoek onder een groot aantal werkgevers en hun HR-beleid in Nederland.

Wat houdt deze certificering in?

Het Top Employers Institute (voorheen bekend als het CRF Institute) is een onafhankelijke organisatie die onderzoekt wat deelnemende werkgevers wereldwijd aan hun werknemers bieden en verricht hierop een benchmark. Alleen de beste werkgevers wereldwijd ontvangen het certificaat Top Employers. In het kader van de Top Employersprocedure moeten de deelnemende bedrijven een uitgebreide audit doorlopen. Dit begint met het zogenaamde internationale HR Best Practices Onderzoek van het Top Employers Institute. Om de certificering uiteindelijk te verkrijgen, moeten bedrijven aan een hoge standaard voldoen. Ter waarborging van de validiteit van het proces worden alle antwoorden door een onafhankelijke partij aan een tweede audit onderworpen. Het Top Employers Institute beoordeelt werkgevers aan de hand van de volgende criteria:

  • Primaire arbeidsvoorwaarden
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Training & Ontwikkeling
  • Carrièremogelijkheden
  • Cultuurmanagement

Info Support investeert in haar medewerkers en stimuleert medewerkers om zich te blijven ontwikkelen en kennis op te doen. Het eigen Kenniscentrum is daarbij essentieel. De ontwikkelingen binnen de IT gaan razendsnel en daar speelt Info Support direct op in. Medewerkers krijgen namelijk volop de mogelijkheden om trainingen en opleidingen te volgen bij het Kenniscentrum. Hierdoor kent Info Support een laag verloop: gemiddeld blijven medewerkers bij Info Support acht jaar in dienst en dat is dus niet voor niets. Door de investeringen die Info Support doet in haar medewerkers, kan de organisatie een hogere kwaliteit van dienstverlening leveren aan haar klanten.

Meer informatie over de certificering is te vinden op www.top-employers.com.