Info Support voor 21e keer op rij Top Employer IT

Op 7 februari 2019 is Info Support door Top Employer Institute uitgeroepen tot Top Employer IT Nederland. Wij zijn trots op deze certificering. Omdat het aantoont dat we niet alleen beschikken over goede professionals, maar óók als werkgever aandacht besteden aan de ontwikkeling en ontplooiing van deze medewerkers.

Erkenning voor toonaangevend HR-beleid

Het Top Employers Institute is dé wereldwijde autoriteit op het gebied van onafhankelijk onderzoek naar toonaangevende werkgevers; bedrijven die uitblinken in onder meer primaire en secundaire arbeidsomstandigheden en streven naar optimaal werkgeverschap. Top Employer word je niet zomaar, want we moesten een uitgebreide audit doorlopen. Die audit begint met het zogenaamde internationale HR Best Practices Onderzoek van het Top Employers Institute.

Om de certificering uiteindelijk te krijgen, moeten we aan een hoge standaard voldoen. Ter waarborging van de validiteit van het proces, worden alle antwoorden door een onafhankelijke partij aan een tweede audit onderworpen. Het Top Employers Institute beoordeelt werkgevers aan de hand van talentstrategie, personeelsplanning, talentacquisitie, on-boarding, leren, prestatiemanagement, leiderschapsontwikkeling, loopbaan- en opvolgingsbeheer, compensatie en voordelen en cultuur.

21 jaar op rij

Dit jaar is het Info Support voor de 21e keer op rij gelukt om het certificaat in de wacht te slepen; een wereldwijd record. Met name op de onderdelen Workforce Planning en Talent Strategy scoorden we goed. HR-adviseur Ingrid van Teeffelen reageert verheugd op het nieuws: “Het traject is altijd weer een uitdaging. Ook omdat ieder jaar de vragen aangescherpt worden en de onderdelen vernieuwd. Het is mooi dat we op die manier worden uitgedaagd om ons HR-beleid nog beter te maken”.

Werken bij Info Support

Info Support is niet alleen Top Employer; we bestaan inmiddels uit alweer ruim 500 ‘top employees’. Zij zijn de drijvende kracht achter toekomstige innovaties. Innovaties die onze klanten vooruit helpen. Wil jij samen met hen continu vernieuwen en zo klanten en de wereld significant vooruit helpen? En wil jij je verder ontwikkelen en persoonlijk en vaktechnisch het beste uit jezelf te halen? Kijk dan op onze Carrièresite voor alle mogelijkheden.