Info Support voor de 17e keer Top Werkgever!

Alweer voor de 17e keer op rij: ook in 2015 mag Info Support zich Top Werkgever noemen! Een resultaat waar we ontzettend trots op zijn. Een resultaat dat onze medewerkers bevestigt in hun keuze voor Info Support. Maar ook een resultaat dat goed is voor onze opdrachtgevers. Het Top Werkgever certificaat wordt namelijk afgegeven op basis van een aantal criteria. Criteria die belangrijk zijn voor onze medewerkers maar die ook bijdragen aan de resultaten van hun werk. En dat werk doen ze voor onze opdrachtgevers.

Een criterium is bijvoorbeeld dat wij als werkgever anticiperen op toekomstige technologische en maatschappelijk ontwikkelingen en competenties. De software die wij ontwikkelen is daarom qua architectuur en toolkeuzes toekomstvast. Prettig om te weten nu er steeds meer cross-sectorale samenwerking is en voordelen gezocht worden in ketens.

Een ander criterium, de inspanning die wij als werkgever doen om onze medewerkers continu door te laten ontwikkelen, vertaalt zich in zowel brede als specialistische kennis. Kennis van IT maar ook kennis van de domeinen waarin onze opdrachtgevers actief zijn. Deze kennis zorgt voor hoge productiviteit en kwaliteit van door ons gerealiseerde software. In een tijd waarin businessmodellen mede onder invloed van nieuwe technologieën steeds vaker en steeds sneller wijzigen is dit noodzaak voor veel van onze opdrachtgevers.

Last but not least zorgt de hoge medewerker tevredenheid en betrokkenheid voor passie en continuïteit. Het verloop is laag waardoor kennis van opdrachtgevers en software lang bewaard blijft.
Het feit dat medewerkers bereid zijn om continu door te ontwikkelen laat trouwens ook iets zien van hun drive, hun passie. Die nemen ze mee in hun opdrachten.