Info Support voor het 13e jaar op rij uitgeroepen tot Top ICT Werkgever

Info Support is na onafhankelijk onderzoek van CRF, specialist op het gebied van internationaal onderzoek naar arbeidsvoorwaarden, uitgeroepen tot Top ICT Werkgever 2010. Dit keurmerk wordt enkel uitgereikt aan ICT werkgevers die voldoen aan de strenge toetsingscriteria. Zeer meldenswaardig is dat Info Support nu voor het 13e jaar achter elkaar deze titel mag dragen!

Wie aan de hoogstaande eisen voldoet, mag zich een jaar lang Top ICT Werkgever noemen. Vooral jonge, hoogopgeleide ICT professionals beschouwen dit als bewijs voor goed werkgeverschap en vinden dit belangrijk in hun overweging bij de keuze voor hun toekomstige werkgever.

Info Support, zo blijkt uit het onderzoek van CRF, blijft consequent hoog scoren op de criteria opleiding & training, werksfeer & -omstandigheden, bedrijfscultuur en innovatie. Het stokpaardje van Info Support is haar kennis en kennisoverdracht. Wil jij ook onze kwaliteit als werkgever en softwareontwikkelaar ervaren? Reageer dan op een van onze openstaande vacatures op carriere.infosupport.com.

Over CRF

CRF is al ruim 19 jaar een onafhankelijk bedrijf dat door middel van objectief onderzoek betrouwbare gegevens van potentiële werkgevers verzamelt en publiceert. Alleen werkgevers die een ruime voldoende halen voor het onderzoek mogen zich dat jaar Top Werkgever noemen. De onderzoeksresultaten van hun bedrijf worden door CRF gepubliceerd op internet en worden gebundeld in een boek. Op grond van de onderzoeksresultaten kunnen werknemers een beeld krijgen van de mogelijkheden op de arbeidsmarkt en zo makkelijker keuzes maken die aansluiten bij hun persoonlijke arbeids- en carrièrewensen.