Java Development

Info Support werkt al sinds 1998 met Java en geldt dan ook als een early adopter. We hebben alle specialisten in huis die nodig zijn om een Enterprise Java Development project succesvol uit te kunnen voeren.

Lange ervaring

Info Support ontwikkelt sinds eind jaren negentig grootschalige enterprise systemen voor haar opdrachtgevers in Java. In de beginjaren van Enterprise Java gebeurde dat op een keur aan ontwikkelplatformen van diverse leveranciers. De laatste jaren zien we een ontwikkeling in de markt waarbij – mede door de uitgebreide overnames die ze heeft gedaan – Oracle met name de boventoon

gaat voeren. Info Support limiteert zichzelf niet op een enkele Java leverancier, maar heeft zelf wel een voorkeur voor implementaties op basis van de Java technologie van Oracle. Bijvoorbeeld de WebLogic Application Server en de SOA Suite. We hebben echter in ruime mate ook ervaring met andere ontwikkelstacks opgedaan die we in Java projecten in kunnen zetten.

Actief in Java community

Sinds de oprichting van de Nederlandse Java User Group (NLJUG) is Info Support business partner. De NLJUG organiseert o.a. de J-Spring en J-Fall evenementen waar Info Supporters regelmatig spreken.

Vanuit het Competence Center Java wordt samen met het Kenniscentrum meerdere malen per jaar een zogeheten Java University georganiseerd.

h

Best practices, referentiearchitectuur, richtlijnen

In onze ontwikkelstraat Endeavour Java zijn best practices met diverse stacks gebundeld en verwerkt in een referentiearchitectuur en building blocks. Alles is direct bruikbaar, waardoor wij in staat zijn om snel resultaten te boeken in onze

projecten. Als u zelf actief bent in Enterprise Java ontwikkeling kunt u hier ook de vruchten van plukken door de ontwikkelstraat Endeavour Java in uw eigen ontwikkelomgeving op te nemen.