Self-scan Cloud Transition
Model

Business, Risk & Compliance

Architecture

Software development

Data & Analytics

Infrastructure

cloud transition model

Business, Risk & Compliance

Awareness

Decision

Transition

Run

Architecture

Awareness

Decision

Transition

Run

Software development

Awareness

Decision

Transition

Run

Data & Analytics

Awareness

Decision

Transition

Run

Infrastructure

Awareness

Decision

Transition

Run

Succesvol migreren naar de cloud

Steeds meer bedrijven migreren naar de cloud. Dat doe je niet zomaar. Daar gaat een heel proces aan vooraf. Bovendien heeft de cloud transition impact op veel meer disciplines dan alleen de IT organisatie. Daarom kan dit alleen succesvol zijn als de interne processen goed op elkaar zijn afgestemd.

Wilt u weten waar úw organisatie staat en welke kennis en kunde nodig zijn om de volgende stap te zetten? Ga dan aan de slag met het Cloud Transition Model van Info Support. Een praktische, online self-scan waarmee u snel inzicht krijgt in de situatie van uw organisatie en hoe deze te managen.

Cloud Transition Model: zo werkt het

1 Start de self-scan

In het cloud transition proces onderscheiden we vier fases: awareness, decision, transition en run. Benodigde kennis en activiteiten zijn per fase verschillend voor de diverse disciplines in uw organisatie. Kies uw discipline en begin in de AWARENESS fase door op de betreffende button in het model te klikken. Dit leidt naar een korte checklist die niet volledig is maar u, ten behoeve van de self-scan, een indicatie geeft van waar u staat in deze fase van het proces.

2 Next step

Kunt u de checklist afvinken? Klik dan op de button ‘naar de volgende fase’. Of geeft dit lijstje onderwerpen en vragen precies die zaken weer waar u de verdieping op zoekt? Kijk dan in het bijbehorende overzicht services & tools en zie hoe Info Support u kan ondersteunen in deze fase.

3 Op één lijn

Let op: een cloud transition kan pas succesvol zijn als alle disciplines binnen een organisatie in eenzelfde tempo de verschillende fases doorlopen. Het is een absolute voorwaarde om dit voortdurend te monitoren en ondersteunen.

Liever onder begeleiding uw organisatie scannen?

Bel Mirjam Lemaire: + 31 653 228 201.

 

Successtories

Vecozo

VECOZO is hét online communicatiepunt voor de zorg. In een omgeving waarin veel gegevens worden uitgewisseld en verwerkt is het van groot belang dat de cloud transitie veilig, soepel en efficient gebeurt. Info Support zorgde daarvoor.

BeFrank

BeFrank is een innovatieve online pensioenuitvoerder die pensioen realtime en on demand inzichtelijk maakt. Cloud is daarbij van stragisch belang. Info Support heeft als strategische IT-partner de architectuur ontworpen en de transitie snel en probleemloos gerealiseerd.

Heineken

Het is niet de vraag óf maar wanneer en hoe uw organisatie gebruik gaat maken van de cloud. Heineken heeft Info Support geselecteerd om de cloud transitie te realiseren, waardoor de salesprocessen veel efficiënter konden worden ingericht.

Meer informatie over het Cloud Transition Model?

Wij helpen u graag op weg!