Mobile Development in de Praktijk

Info Support richt zich met de ontwikkeling van mobiele applicaties vooral op situaties waarbij de applicatie onderdeel is van een groter geheel. Dus niet sec een mobile app die leuk op een telefoon of tablet draait, maar apps die – bijvoorbeeld via web services – verbonden zijn met een database server. Zo bieden de apps veel meerwaarde als extra kanaal. Enkele voorbeelden van mobile development door Info Support in de praktijk zullen we hieronder nader toelichten.

MoodApp

De MoodApp is een mobile app voor een smartphone (iPhone of Windows Phone), waarmee laagdrempelig stemmingswisselingen van GGZ-patiënten kunnen worden gemeten. De patiënt kan met deze mobiele applicatie, met slechts één druk op de knop, een status update van zijn of haar stemming invoeren.
Bekijk de demofilm, beschikbaar voor: iOs, Android en Windows Phone.

Training Guide App

Snel en eenvoudig de IT-training vinden die past bij uw kennisbehoefte? Met de Info Support Training App heeft u altijd en overal de laatste informatie over

trainingen, data, locaties en prijzen tot uw beschikking. De Training Guide als App, beschikbaar voor iOs, Android, Windows Phone en Training Guide App voor Windows 8.

Woninginspectie App (WIMapp)

Info Support biedt diverse oplossingen voor de woningcorporatiemarkt. In enkele dagen werd een app ontwikkeld waarmee huurders reparatieverzoeken voor hun woning kunnen aanmelden bij hun woningcorporatie. Dankzij de kracht van onze cross platform development aanpak draait deze app zowel op iOs, Android als Windows Phone.
Bekijk de demofilm, beschikbaar voor: iOs, Android en Windows Phone.

Xamarin Insiders

Vanwege de vele presentaties over het onderwerp Cross Platform Development en de actieve bijdrage aan de community rondom de Xamarin producten, heeft Xamarin Willem Meints geselecteerd als Xamarin Insider. Xamarin Insiders is een selecte club die inzicht krijgt in de roadmap en actuele ontwikkelingen van Xamarin en hier invloed op kan uitoefenen. Door deze directe conversaties

met de mensen van Xamarin kan Info Support goed anticiperen op de ontwikkeling van de tools en het afstemmen van onze cross platform mobile development strategie.

Klik hier voor meer informatie over Xamarin en hun producten MonoTouch en Mono for Android.