Partner Xamarin

Info Support is een van de tien Premier Consulting Partners van Xamarin binnen het Xamarin Premier Consulting Program. De producten van leverancier Xamarin passen goed bij Info Supports Cross Platform Mobile App Development methode voor de ontwikkeling van mobiele apps.

Cross platform met Xamarin tools

Info Supports slimme cross platform mobile ontwikkelstrategie voor mobiele applicaties, waarbij de producten van Xamarin worden ingezet, helpt organisaties een maximaal bereik te krijgen onder zijn klanten. Daarbij wordt de klant bediend met applicaties die ten aanzien van gebruikerservaring zo dicht mogelijk liggen bij het gekozen device. Met deze slimme strategie is het mogelijk de belangrijkste platformen te ondersteunen tegen een veel lagere kostprijs dan de momenteel

veel gekozen strategie van meerdere applicaties maken op verschillende platformen met verschillende ontwikkeltalen en tools. Bij de hybride aanpak wordt de applicatie namelijk opgedeeld in onderdelen die kunnen worden hergebruikt op verschillende devices en onderdelen die specifiek moeten worden gemaakt voor het betreffende platform. Hierbij maakt Info Support gebruik van .NET en C# als programmeertaal en de ontwikkeltools van Xamarin en Microsoft.

Xamarin Insiders

Vanwege de vele presentaties over het onderwerp Cross Platform Development en de actieve bijdrage aan de community rondom de Xamarin producten, heeft Xamarin Willem Meints geselecteerd als Xamarin Insider. Xamarin Insiders is een selecte club die inzicht krijgt in de roadmap en actuele ontwikkelingen van Xamarin en hier invloed op kan uitoefenen. Door deze directe conversaties

met de mensen van Xamarin kan Info Support goed anticiperen op de ontwikkeling van de tools en het afstemmen van onze cross platform mobile development strategie.

Klik hier voor meer informatie over Xamarin en hun producten MonoTouch en Mono for Android.

Ontmoet ons

Voxxed Days 2022

Devsum 2022

GOTO Night by Trifork