Microsoft Most Valuable Professional

Om onze opdrachtgevers de beste software te kunnen leveren, zijn intensieve relaties met partners, belangrijke spelers in de IT-industrie, noodzakelijk. Zo hebben wij snel kennis van de nieuwste technologische ontwikkelingen in huis, om die vervolgens toe te passen in onze producten en diensten. Een belangrijke partner is Microsoft. Info Support is er trots op vijf MVP’s in dienst te hebben. Deze Awards vanuit Microsoft zijn de erkenning van de kwaliteit en de kennis van onze medewerkers, iets waarin Info Support voortdurend investeert. De MVP Award is een titel die Microsoft toekent aan personen die aantoonbaar leider zijn binnen de Microsoft-community.

“Technische communities spelen een vitale rol bij de vooruitgang en de adoptie van technologie en ze helpen onze klanten om geweldige dingen te doen met onze producten en diensten. Al meer dan twee decennia lang geeft de Microsoft MVP Award ons de mogelijkheid om onafhankelijke communityleiders te bedanken en om de stem van de community in onze technologie roadmap in te brengen door middel van de directe relatie met Microsoft product teams en evenementen, zoals de MVP Global Summit.”

Microsoft

Info Support MVP's

Microsoft Most Valuable Professionals, of MVP’s, zijn communityleiders met aantoonbare ervaring om Microsoft-technologieën uit te wisselen. Ze delen hun uitzonderlijke passie, kennis en technische expertise met zowel de community als met Microsoft. In 2016 en 2017 hebben vijf Info Supporters de Microsoft MVP award ontvangen binnen de categorie Visual Studio and Development Technologies.

Edwin van Wijk, Willem Meints, Rolf Huisman, Peter Toonen en Sander Molenkamp hebben volgens Microsoft in 2015 aangetoond dat zij zich actief hebben ingezet om anderen te helpen bij het optimaal benutten van Microsoft-technologie. Hiermee treden zij toe tot een select gezelschap van Microsoft-experts wereldwijd. Het is de eerste keer dat er vijf medewerkers van Info Support binnen 1 jaar worden uitgeroepen tot MVP. Volg deze en andere collega’s via onze blogsite

MVP'er aan het woord

“Het is een eer om door Microsoft te worden erkend als MVP”, stelt Edwin van Wijk, IT-Solution Architect bij Info Support. ”Je kunt deze award zien als een soort keurmerk en dit sterkt klanten en potentiële klanten in hun keuze voor Info Support. Daarnaast krijgen wij als MVP ook een aantal privileges die in het voordeel zijn voor onze klanten.

Wij hebben rechtstreeks toegang tot de productteams van Microsoft waardoor wij sneller kunnen schakelen. Ook worden wij eerder geïnformeerd over nieuwe ontwikkelingen en de product roadmap. Dit stelt ons in staat om onze expertise nog beter in te zetten en een actieve rol te blijven vervullen binnen de Microsoft-community.”

Downloads

Klantreferentie Rijk Zwaan

customerreference

Ontmoet ons

Meetup Java User Group

Mobility FFWD

AzureDay Poland 2019