Microsoft Most Valuable Professional

Microsoft Most Valuable Professional

Most Valuable Professionals, of MVP’s, zijn communityleiders met aantoonbare ervaring in het succesvol toepassen van Microsofttechnologieën.
Ze delen hun uitzonderlijke passie, kennis en technische expertise met zowel de community als met Microsoft.

Microsoft over de MVP titel

“Technische communities spelen een vitale rol bij de vooruitgang en adoptie van technologie en helpen onze klanten geweldige dingen te doen met onze producten en diensten. Met de Microsoft MVP Award kunnen wij onafhankelijke communityleiders bedanken en de stem van de community in onze technologie roadmap inbrengen, door de directe relatie met Microsoft productteams en events als de MVP Global Summit.”

Het is een eer om door Microsoft te worden erkend als MVP

Edwin van Wijk, IT-Solution Architect bij Info Support

Info Support MVP's

Sinds het vroege begin van Microsoft in de Benelux heeft Info Support geholpen de community te laten groeien.
Info Support vindt relaties met partners, belangrijke spelers in de IT-industrie, noodzakelijk. Zo hebben wij snel kennis van de nieuwste technologische ontwikkelingen in huis, om die vervolgens toe te passen in onze producten en diensten.

Wij zijn er dan ook trots op meerdere MVP’s in dienst te hebben :

Activiteiten

Dat onze MVP’s bijzonder actief zijn binnen de community, blijkt wel uit de diverse activiteiten die zij organiseren, zoals onder andere de Web Scale Architecture en Dutch Azure meetupsdotnetFlix en .NET Core Summer Event.

MVP aan het woord

“Het is een eer om door Microsoft te worden erkend als MVP”, stelt Edwin van Wijk, IT-Solution Architect bij Info Support. ”Je kunt deze award zien als een soort keurmerk en dit sterkt klanten en potentiële klanten in hun keuze voor Info Support. Daarnaast krijgen wij als MVP ook een aantal privileges die in het voordeel zijn voor onze klanten.
Wij hebben rechtstreeks toegang tot de productteams van Microsoft waardoor wij sneller kunnen schakelen. Ook worden wij eerder geïnformeerd over nieuwe ontwikkelingen en de product roadmap. Dit stelt ons in staat om onze expertise nog beter in te zetten en een actieve rol te blijven vervullen binnen de Microsoft-community.”