Vier Microsoft MVP Awards 2016 voor Info Support

Veenendaal, 11 april 2016: Microsoft heeft Edwin van Wijk, Willem Meints, Rolf Huisman en Peter Toonen van Info Support uitgeroepen tot Most Valuable Professional 2016 (MVP). Microsoft kent de MVP Award toe aan personen die aantoonbaar leider zijn binnen de Microsoft-community. Edwin, Willem, Rolf en Peter hebben volgens Microsoft in 2015 aangetoond dat zij zich actief hebben ingezet om anderen te helpen bij het optimaal benutten van Microsoft-technologie. Dit hebben zij gedaan door hun kennis en technische expertise te delen met zowel de community als met Microsoft.

Info Support speelt al jaren een actieve rol binnen de Microsoft-community. De betrokkenheid en pro-activiteit van de Microsoft-experts binnen Info Support resulteerde dit jaar in maar liefst vier MVP Awards binnen de categorie Visual Studio and Development Technologies. Hiermee treden zij toe tot een select gezelschap van Microsoft-experts wereldwijd. Het is de eerste keer dat er vier medewerkers van Info Support in hetzelfde jaar worden uitgeroepen tot MVP.

“Het is een eer om door Microsoft te worden erkend als MVP”, stelt Edwin van Wijk, IT-Solution Architect bij Info Support. ”Je kunt deze award zien als een soort keurmerk en dit sterkt klanten en potentiële klanten in hun keuze voor Info Support. Daarnaast krijgen wij als MVP ook een aantal privileges die in het voordeel zijn voor onze klanten. Wij hebben rechtstreeks toegang tot de productteams van Microsoft waardoor wij sneller kunnen schakelen. Ook worden wij eerder geïnformeerd over nieuwe ontwikkelingen en de product roadmap. Dit stelt ons in staat om onze expertise nog beter in te zetten en een actieve rol te blijven vervullen binnen de Microsoft-community.”

 

MVP_Logo_Horizontal_Preferred_Cyan300_RGB_300ppi