Neem contact op

SOLID INNOVATOR

Over Info Support België

SOLID INNOVATOR

Over Info Support België

Info Support NV, werd in 1998 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met meer dan 40 vaste medewerkers. Vanuit onze uitvalsbasis in Mechelen bedienen we de Vlaamse en Brusselse markt. Onze core business bestaat uit het ontwikkelen en beheren van innovatieve en duurzame softwareoplossingen en op maat trainingen. Info Support NV is onderdeel van de in 1986 opgerichte Info Support Group met hoofdzetel te Veenendaal.

Waarom kiezen voor Info Support

 • Vertrouwen bij explainable AI

  Afspraken worden nagekomen

  Bij Info Support kunt u ervan op aan dat wij onze afspraken nakomen. Door onze omvang, middelgroot, kunnen we dat waarmaken. Ons bedrijf is weliswaar van voldoende omvang om grote projecten aan te kunnen, maar tegelijkertijd klein genoeg voor een persoonlijke benadering en flexibiliteit.

 • Gegarandeerd resultaat bij complexe uitdagingen met Artificial Intelligence

  Gegarandeerd resultaat bij complexe uitdagingen

  Juist als het echt complex wordt, bent u bij Info Support aan het goede adres. Niet voor niets wordt onze hulp regelmatig ingeroepen als het anderen te ingewikkeld wordt of als projecten verkeerd dreigen af te lopen.

 • Financiële soliditeit

  Info Support schrijft al sinds de oprichting in 1986 zwarte cijfers. En dat als niet-beursgenoteerd bedrijf. Wij zijn ervan overtuigd dat die onafhankelijkheid voor u een waarborg is voor continuïteit.

 • Kennis van uw markt

  Kennis van uw markt

  Als u technische oplossingen als hulpmiddel ziet om uw business te innoveren. Techniek is voor Info Support nooit een doel op zich. Wij kijken daarom altijd verder en verdiepen ons in uw branche en specifieke situatie. Met innovatieve en branche-specifieke oplossingen als resultaat.

Learning & Development

Learning & Development is diepgeworteld in DNA van Info Support. Wij bieden al sinds de start verschillende leervormen met een sterke focus op maat oplossingen voor de klant en met een voorspelbaar resultaat. Onze docenten worden didactisch ondersteund en beschikken over meer dan voldoende field ervaring om conceptuele uiteenzettingen af te wisselen met hands on labs die de theorie omzetten naar verstaanbare praktijksituaties.
Onze trainingen zijn vooral gericht op de software developers, maar onze experts vinden een antwoord op al uw IT-gerelateerde vraagstukken.

Software op maat

Samen creëren wij op maat oplossingen die een aanzienlijke bijdrage leveren in het onderscheidende vermogen van onze partners. Onze integere en iteratieve werkwijze kenmerkt zich door transparantie, passie, commitment op resultaat en samen met onze partners meedenken over een totale oplossing. Dit proberen wij te realiseren met onze multidisciplinaire teams, onze belangrijkste toegevoegde waarde.

Info Support behoort tot de Info Support International Group. Deze groep bestaat uit verschillende bedrijven en participaties die elkaar aanvullen in hun dienstverlening.

Solid Innovator

 • Duurzaamheid

  Duurzaamheid

  Duurzaam staat bij Info Support voor stevig en betrouwbaar. Dat betekent langetermijnrelaties en structurele, kwalitatief hoogwaardige oplossingen. Info Support is een niet-beursgenoteerd bedrijf dat al sinds de oprichting in 1986 vooruit denkt en blijft investeren in mensen en oplossingen. Wij zijn ervan overtuigd dat die onafhankelijkheid voor u continuïteit garandeert.

 • Innovatief

  Ontwikkelingen in de IT gaan snel. We volgen de nieuwste technologiën op de voet en implementeren deze waar nodig bij onze klanten zonder onze kernwaarden uit het oog te verliezen. Waar IT innovatieve businessoplossingen mogelijk maakt, investeren wij in de benodigde kennis en in voorkomende gevallen in de business.

Klanten