Missie en waarden

Vooruit met Info Support

Missie en waarden

Vooruit met Info Support

Vanaf de start in 1986 zijn we op eigen kracht gegroeid van een eenmansbedrijf naar een familiebedrijf met ruim 400 medewerkers. En nog altijd is de missie om organisaties te helpen bij de realisatie van hun bedrijfsdoelstellingen met solide en innovatieve softwareoplossingen. Hierbij staat één ding centraal: het leveren van toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. Wat Info Support daarin onderscheidt zijn de kernwaarden soliditeit, integriteit, vakmanschap en passie.

Kernwaarden

 • Soliditeit

  • Solide staat bij Info Support voor duurzaam, stevig en betrouwbaar. Dat betekent dat wij langetermijnrelaties en structurele, kwalitatief hoogwaardige oplossingen hoog in het vaandel hebben staan. We gaan niet voor de snelle weg, maar voor de lange termijn.
  • Info Support schrijft al sinds de oprichting in 1986 zwarte cijfers. En dat doen we als niet-beursgenoteerd bedrijf. Wij zijn ervan overtuigd dat die onafhankelijkheid voor u een waarborg is voor continuïteit, zodat u in ons een leverancier vindt met een stevig fundament waar u op kunt bouwen.
 • Integriteit

  • Wij willen open en eerlijk met u omgaan. Dat doen wij omdat dat in onze optiek tot de beste samenwerking en resultaten leidt. Dat betekent dat wij soms geen blad voor de mond zullen nemen, maar u eerlijk adviseren wat in uw situatie de beste oplossing is.
  • Wij houden ons altijd aan onze afspraken. Dus geen onverwachte vervelende verrassingen, maar de wetenschap dat wij voor u klaar staan.
 • Vakmanschap

  • De kwaliteit van uw IT-projecten staat of valt met de mensen die ze moeten uitvoeren. Daarom investeert Info Support continu in kennis. Technische kennis, maar zeker ook praktijkkennis. Logisch, want techniek is nooit een doel op zich. Wij kijken daarom altijd verder en verdiepen ons in uw markt en specifieke situatie. Met innovatieve en marktgerichte oplossingen als resultaat.
  • Investeren in nieuwe technologieën vinden wij cruciaal. Natuurlijk omdat de marktontwikkelingen dat van ons vragen. Maar ook omdat nieuwe technologieën mogelijkheden creëren om steeds efficiëntere oplossingen te bedenken.
 • Passie

  • Ons werk is tegelijkertijd onze passie. Want alleen goed gemotiveerde medewerkers zijn in staat de beste oplossingen voor u te realiseren.
  • En dat onze medewerkers vol passie hun vak beoefenen blijkt wel uit hun onuitputtelijke enthousiasme om voortdurend hun kennis te vergroten en bij te blijven met de technologie.

Kernwaarden uitgebeeld

Tijdens een van onze traditionele nieuwjaarsfeesten hebben onze professionals samen met hun partners op creatieve wijze vorm gegeven aan onze kernwaarden. Met als resultaat vier grote doeken. U kunt deze bewonderen in de ontvangsthal van ons hoofdkantoor.

Ons werk stopt niet bij de realisatie van bedrijfsdoelstellingen met solide en innovatieve softwareoplossingen. Info Support wil altijd ‘vooruit’. Zowel met collega’s, partners als klanten. Om die belofte waar te maken hebben wij een aantal (merk)waarden gedefinieerd. Ze laten zien waar we voor staan en gaan. Het daagt ons uit om in alles wat wij doen, vanuit deze waarden te denken en te handelen.

Merkwaarden

 • Ambitieus

  We zijn te herkennen aan ons ondernemend vermogen, de drive om te vernieuwen en onze resultaatgerichtheid. We zijn meer dan enthousiast en stoppen niet voordat het af is. Vastberaden om topkwaliteit na te streven.

 • Eigen-wijs

  We zijn zelfverzekerd over ons kunnen en niet bang om te zeggen waar het op staat. Door ons vast te bijten in een project blijven we kritisch op de vraag achter de vraag. Waarom doen we dit? Hoe kan het beter? Waar anderen obstakels zien, zien wij kansen.

 • Slim

  We zijn T-shaped professionals met een brede basiskennis en bouwen daarop ons specialisme. Vakkundig komen we met toepasbare, praktische en efficiënte oplossingen.

 • Sociaal

  Samen werken we naar een gemeenschappelijk doel. Wij zoeken de verbinding met anderen, stellen ons verantwoordelijk op en leven ons in. Kennis delen vinden we erg belangrijk en we zijn altijd bereid te helpen. Alleen samen komen we tot het beste resultaat.

 • Doordacht

  We zijn vindingrijk in het realiseren van oplossingen en durven daarbij kritisch te zijn naar onszelf, collega’s en klanten. We denken altijd een stap vooruit en nemen, leergierig als we zijn, niet zomaar iets aan.

Meer weten?

Wilt u meer weten over hoe Info Support uw organisatie vooruit kan helpen? Wij komen graag met u in contact.