Solid Innovator

Over Info Support

Solid Innovator

Over Info Support

Info Support is de specialist in het ontwikkelen van hoogwaardige softwareoplossingen en leidend op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI), cloud architectuur, Managed Services en IT-trainingen. Met een agile mentaliteit en software crafstmanship helpen ruim 500 professionals klanten vooruit in de sectoren agrifood, retail, energie, fintech, mobiliteit, pensioen en zorg. Daarnaast gelooft Info Support in de kracht van de community en draagt het actief bij aan diverse open source initiatieven. Info Support heeft vestigingen in Nederland en België.

Waarom kiezen voor Info Support

 • Vertrouwen bij explainable AI

  Afspraken worden nagekomen

  Bij Info Support kunt u ervan op aan dat wij onze afspraken nakomen. Door onze omvang, middelgroot, kunnen we dat waarmaken. Ons bedrijf is weliswaar van voldoende omvang om grote projecten aan te kunnen, maar tegelijkertijd klein genoeg voor een persoonlijke benadering en flexibiliteit.

 • Gegarandeerd resultaat bij complexe uitdagingen met Artificial Intelligence

  Gegarandeerd resultaat bij complexe uitdagingen

  Juist als het echt complex wordt, bent u bij Info Support aan het goede adres. Niet voor niets wordt onze hulp regelmatig ingeroepen als het anderen te ingewikkeld wordt of als projecten verkeerd dreigen af te lopen.

 • Financiële soliditeit

  Info Support schrijft al sinds de oprichting in 1986 zwarte cijfers. En dat als niet-beursgenoteerd bedrijf. Wij zijn ervan overtuigd dat die onafhankelijkheid voor u een waarborg is voor continuïteit.

 • Kennis van uw markt

  Kennis van uw markt

  Als u technische oplossingen als hulpmiddel ziet om uw business te innoveren. Techniek is voor Info Support nooit een doel op zich. Wij kijken daarom altijd verder en verdiepen ons in uw branche en specifieke situatie. Met innovatieve en branche-specifieke oplossingen als resultaat.

De ambitie: Info Support Science Park

Bij Info Support nemen we iedere dag het voortouw. En we willen verder. Ons idee? Het ontwikkelen van Science Park; een plek waar IT-experts samen met bedrijven en studenten werken aan de baanbrekende en praktische oplossingen van morgen. We ervaren al jaren dat cross-over samenwerkingen cruciaal zijn voor het ontwikkelen van baanbrekende en innovatieve IT-oplossingen. Wat nog ontbreekt: een inspirerende plek met genoeg ruimte om deze samenwerking mogelijk te maken. Die plek, op een prachtige, centrale en bereikbare zichtlocatie, hebben we nu op het oog.

Maatschappelijk Verantwoord

Kritisch kijken naar het verminderen van CO2-uitstoot en energieverbruik en het reduceren en duurzaam verwerken van afval. Ook geven we iets terug aan de maatschappij via sponsorships, ondersteuning van goede doelen en participatie in het onderwijs…